Sakınan göze çöp batar hadisesi ile karşı karşıyayım.
Dün gece 2 sularında sesler duydum kaynağını anlayamadan sesler kesildi.
Sabah 10-11 gibi farkettim. Meğer benim arabaya vurmuşlar.
Büyük bir hasar değil ama spesifik bir hasar sanki böyle bir demir çizmiş gibi ve muhtemelen bir pikap olduğu kanısına vardım.
Sol ön kapıyı biraz göçertmiş ve çizmiş, muhtemelen 8-10k masraf çıkar ama arabada hasar kaydım vs. yok.
Site henüz yeni ve güvenlik kameraları henüz faaliyete geçmemiş.
Site girişindeki marketteki kameralara bakmaya gittim.
Saat 12 den eve geldiğim ve o saatte sağlam olduğu için 12 den itibaren taramaya başladığımız sırada bir müşteri geldi.
Saat 2 sularında bi sesler geliodu bi araba sesi duydum kaza seside geldi dedi.
Saat 2:20 de siteden bir pikap çıkışı var eşya taşımışlar. Kırmızı eski kasa bir pikap görüntülerden elde ettik.
Site yönetimi doğruluyor bir taşınma olmuş diyor ancak kim olduğunu bulamadıklarını söylüyor.
Kamera kayıtlarından aracın rotasını 800m kadar takip edebildim. Ancak daha sonrasında cono mahallesine dönmüş. Ne kamera var ne mobese...
Polis kayıtları getirmemiz gerektiğini ve ancak o şekilde şikayet alacaklarını söyledi ancak plaka belli değil ve görüntü çamurdan hallice...

Her türlü tavsiye ve görüşe ihtiyacımız var. Kaskodan mı yaptıralım ne yapalım nasıl bir yol izlemeliyiz. Bilgi olan başından geçen vardır illaki diye düşünüyorum.
Güvenlik kayıtlarını netleştirme konusunda ( ücretli ) destek olabilecek biri varsa pm beklemekteyim.