Burada erkek bulamayan bir kız konu açsaydı ona da söyleyeceğim şey kendisini ve sosyal hayatını geliştirmesi olurdu.
Ama bir kız böyle konu açmaz çünkü isterse erkek bulur.
Neden hep sevgili aramak için konu açanlar erkekler?
Çünkü memelilerde doğanın kuralı budur, erkek çiftleşmek için talip olan ve kendini ispat etmesi gereken taraftır.
Yani elbette kendini ispat etmesi gereken erkektir.
İster kendini şahsi vasıflarınla ispat edersin, ister kendini mevduat hesabınla ispat edersin ama ispat etmesi gereken kişi sensin.
Eğer bu erkeğin güzelliği, zekası, yeteneği, özgüveni ytetersizse senin söylediğin gibi para ile aç varoş dilberlerini ayartmayı deneyebilir.
Ama paraya tamah etmeyen, ya da parayla satın alamayacağın kadar babası zengin olan bir sürü kız da var.
Yani tüm kızlar para peşinde koşmazlar ya da para ile satın alınamazlar.
Para ile bir kaç kızı ayartmak da kız tavlamak değil, kız satnı almaktır.
Böyle yapan adamlar sadece fiziksel tatmin yaşarlar, bir kadının sevdiği, özlediği bir adam olamazlar.
Hayatımın bir döneminde Bodrumda çalıştım ve yaşadım.
Ve oralarda para peşinde koşan kızların erkek versiyonlarını gördüm.
Parası için vize için vatandaşlık için nenesi yaşındaki kadınlarla flört eden, evlilik teklif eden 20 yaşında erkekler gördüm.
Bu tüm Türk erkeklerin böyle olduğu anlamına gelmez.
Kızlar paradan önce yakışlıklı, karizmatik, kendine güvenen ve yetenekli erkeklere kapılırlar.
O zengin adamlarla takılan kızlar da sıklıkla gönüllerini kaptırdıkları karizmatik bir adamla zengin adamı aldatırlar.
Yani bir kızı tavlamak için paradan başka masaya bir şey koyamayan adam o masadan bir kadın değil sadece kadın eti alır.
Her erkeğin ona sosyal yaşamda özgüven verecek bir yeteneği, bir vasfı olmalı.
Müzik olur, spor olur, sanat olur, bilim olur, edebiyat olur...
Bir erkek yeteneklerinin farkına varmalı ve o yeneteği geliştirip sosyal hayatta öne çıkarmalıdır.
O yeteneği beğenen, o yetenekle ilgilenen kızlar ile bir şekilde temas sağlanır.
Söylediklerim Türkiye için geçerli, Türkiye'de paranın olması yeterli, Alfabeyi bilmesende olur spora gitmesende olur, Avrupada paran olsada elde edemeyeceğin kızlar vardır, Ayrıca Erkek ve kadın eşittir, Erkeğin kadına yürümesi diye bi saçmalık olduğunu düşünmüyorum, Türkiye'de zaten sen ne kadar üzerine gidersen kız tarafının o taraf daha çok şımarır farklı bi saçmalık haline bürünür, Saydığın maddelere ayıracağım zamanı parayı nasıl kazanırım'a ayrırırım ve sonunda param olur ve çoğu kızla birlikte olurum, Mantık bu hocam Türkiye'de