04.07.2023 tarihinde N11.com üzerinden 1.659 TL karşılığında 1 yıllık Digiturk sporun yıldızı paketi satın aldım. 06.07.2023 tarihinde kurulum yapıldı. Aynı günün akşamında birçok kanal çalışmamaya, çalışan kanallarda izlenemeyecek kadar donmaya başladı. Bunun üzerine müşteri temsilcileriyle defalarca konuştum ve yeniden kurulum yapıldı. Sorun çözülmedi ve teknik servis kaydı oluşturuldu. Aradan geçen 5 günde gelen olmadı. Müşteri hizmetleri aramışlar ulaşamamışlar dedi. Asla kurulum için aramadılar. Daha önceki görüşmeleri puanlamak için anket araması oldu telesekreter tarafından. Bunun üzerine Digiturk'ü arayarak paketi iptal ettirmek istediğimi söyledim. Bana müşteri temsilcisi tarafından kullandığım gün kadar para kesintisi ve kurulum ücreti ödeyeceğim ondan sonrada para iadesinin N11 tarafından yapılacağı söylendi. Bende N11 le konuşarak teyit aldıktan sonra iptal ettirdim. İptal işlemi gerçekleştikten sonra defalarca Digiturk müşteri hizmetleri tarafından aranarak vazgeçirilmeye çalışıldım. İptal işlemi gerçekleştikten sonra N11 üzerinden iade talebi oluşturdum fakat birkaç gün sonra Digiturk tarafından "Mevzuata Göre İadesi Kabul Edilmeyen Ürün" denerek iade talebi reddedildi. Tekrar müşteri hizmetleriyle görüştüm. Bana para iadesi yapılacağı söylenmesine rağmen reddedildiğini söyledim. Mevzuata Göre iadesi kabul edilmiyorsa digitürk'ün tekrar bağlanılmasını bu şekilde hem dijitürk'ün iptal edildiğini hem de para iadesi yapılmadığını ve mağdur edildiğimi söyledim. 21.07.2023 saat 16:47 saatinde müşteri temsilcisiyle görüşüp Digitürk'ün tekrar açılmasını istedim. Yaptığım bu konuşmada defalarca ücret alınıp alınmayacağını sordum. Bana ısrarla kurulum ücreti alınmayacağı geçmişe dönükte bir ücret çıkmayacağını söyledi karşımdaki yetkili. Bende bunun üzerine teknik servis kaydı oluşturup konuşmayı sonlandırdım. Bana defalarca yalan söylendiği için yine teyit etmek amaçlı aynı gün 18.19 da bir daha arayıp gelen teknik servise ücret ödeyip ödemeyeceğimi sordum. Bana ücret ödersiniz dedi. Bana biraz önce ödemezsiniz dediler diye belirtince ben konuşup dönüş yapayım dedi ve daha sonra size özel ücretsiz kurulum yapılacak diye söylendi. Bir gün sonra 22.07.2023 tarihinde tekrar aradım. Bu sefer teknik servis kaydınız iptal edilmiş dendi ve söylenerek tekrar kayıt oluşturdum. 24.07.2023 yani bugün teknik servis ne zaman gelir diye müşteri hizmetlerini aradığımda yine aynı şekilde aramışlar ulaşamamışlar denerek teknik servis kaydının kapatıldığını söyledi. Yine isterseniz tekrar oluşturalım dendi. Bana daha önce ücretsiz teknik servis kaydı oluşturulduğunu söylediğimde öyle bir şey olmadığı teknik servis ücreti çıkacağı söylendi. Digitürk'ü aldığım günden beri hiç hizmet alamamama rağmen her gün benden para koparmak için defalarca yalan söylendi ve söyleniyor. Şu an hem digitürk iptal edilmiş durumda hem de para iadesi yapılmıyor.
Kısacası şu an hem Digitürk iptal edilmiş durumda, hem ödediğim 1659 TL ücret iade edilmiyor, hem de 200 TL kurulum ücreti + kullandığım gün kadar para ödersiniz denerek haksız kazanç elde etmeye çalışıyorlar. Tekrar aktif etmek istediğimde ise ücretsiz teknik servis hakkımı bile kullanmamama rağmen kurulum ücreti istenerek mağdur ediliyorum.
Ben Tüketici Hakem Heyetine başvursam sonuç alır mıyım? Yoksa direk mahkemeye mi gitmeliyim? Digitürk Müşteri Temsilcileyle yağtığım bütün görüşmelerde bana yalan söylendi ve yanlış yönlendirdiler.