Dijital hesap satışı yapan bir sitemiz var, kayıt ol bakiye yükle ve hesap al şeklinde, ve illegal faaliyet olmamasına rağmen dün bize ulaşan biri tarafından USOM'a sahte ihbar (Oltalama) yapılarak site kapatıldı. 5 bin TL karşılığında tehdit ederek işte sitenizi açtırırım vs gibi şeyler söyledi. USOM ile iletişime geçtiğimde Kimlik Ön Arka, domain faturası istediler. Ayrıca kendi yaptığımız eklentinin kaynak kodlarını açıklamalarıyla SS ekledim, bir de tüm tehdit mesajlarını SS alıp ilettim kendilerine bir kaç mail ile. Ayrıca vergi levhası istediler ama @Vallet; ile sanal pos kullanıyoruz bireysel olarak kullanıyoruz şirket değiliz. Kendilerine bunu belirttim, ayrıca USOM'un vergi ile ne alakası var anlamadım da.

Engellerken bir kaç dakikada engelliyorlar ama telefonla konuştuğumda site ne zaman açılır dedim onlar ise "İnceleme aşamasında herhangi bir süre veremeyeceğim" dedi. Bu aşamaları hızlandırıp nasıl bir sonuç alınabilir ve bu durumun bir daha olmaması için nasıl öne geçilebilir?