Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle katılıyorum hocam. Şikayet konularına bakın. Artık çoğu iş verdiği kişiyi köle gibi kullanmaya çalışan kullanamayınca çirkefleşen insanlarla dolu.
Freelancer iş yaparken Beni kullanmaya çalışan emeğimi veren kişiler çok nadirdi. Adam sana 100 tl verip tehditle zorla 5000 tl lik iş yaptırmaya çalışıyor. Köle muamelesi yapıyor.
İnsanımızın bu konuda kesinlikle çok büyük sorunları var. Burnunuzdan getirmeden ticareti tamamlamıyorlar.
Makale botu sektörüne geçtiğimden beri rahat etsem de bu tip insanlardan önceki çalışma hayatımda bezmiştim. Gerçekten sabır gerektiren bir iş.
Çok haklısınız yukarıdaki hocam @insolitax; çok doğru dedi 50 100 tl sigara parası etmeyen paralar için köle olduk adam köle muamelesi yapıyor ve Misafir; hocam sizden özelden de kurumsallık için gerçekten yazacağım tavsiyelerinize çok ihtiyacım vardır.
Geçen telegramdan ana bacı 40 yaşında adamım saydılar sövdüler engellediler birde ücretsiz deneme vermeme rağmen tamamen marka ağırlığını hissettirmek lazım örnek apple'a yada nike örnek puma yada her hangi x bir markadan ayakkabı almayınca ve kötüleyince markanın umrunda mı değil umursamaz bile çünkü biz o marka için milyonda 1 bile değiliz o derece sağlamlar veya her hangi bir türk kurumsal firmalarda durum aynı ürünün fiyatını müşteri değil marka belirler bizde forumda yada başka yerde müşteri ya bu çok pahalı pahalı ise alma git kardeşim diyoruz sonra dönüp dolaşıp geri geliyor