Olgu şengül diye bir adam vardı 2018 lerde miydi neydi bir kitap çıkarmıştı seo ile alakalı kitaptı bilmediklerim olabilir dedim aldım okudum ve içindeki bilgiler benim bildiklerimden çok çok daha az. Geçenlerdede wordpressimde sorun vardı iş yoğunluğumdan birine işi yaptırayım dedim r10 dan ücretli wordpress işleri bölümünden 2 tane reklam vermiş 2 tanede normal konusu olan vatandaşlara wp dan ulaştım adamlar işi bilmiyor 4 tanesi birden sorunu söyleyince cevap bile yazmadılar o yüzden eğitim, set, ücretli işler hepsi fasa fiso araştırıp kendiniz öğrenin kendiniz yapın. Ekleme yapayım aklıma geldi bahçe duvarımda yeşil renkli tel demir karşımı çit var bu çiti söküp garaj kapısına çevireceğim, 4-5 tane demirci çağırdım hepsi ağız birliği yapmış gibi bunun işçiliği 2500-3000 tl arası dedi malzemede 2000 liranın üzerinde(makara-düz demir ve köşebent), fiyatı yüksek buldum hepsini beklemeye aldım bir arkadaşım bana dedi ki bir tane ispiral ve kaynak makinası bulursan yaparız, ve buldum arkadaşım ile parasız hallettik malzemeyede 1.600 tl ödedim, üstüne hızımı alamadım çatıda yapalım dedim onların malzemeside 3800 tl tuttu 6 metreye 6 metre alana çatı yapacağız. 4500-5000 tl arasına sadece kapı yapacağımıza 4500 tl ye kapı ve çatı yapıyoruz. (anlayacağınız herkes sahtekar olmuş yapabiliyorsanız herkes kendi araştırsın öğrensin kendi işini kendi yapsın)