İnternetle iç içe olan herkes internetten para kazanma konusunda sonu şu eğitimimizi al sende kazana çıkan sosyal medya içeriklerini bilir.. Hele de e-ticaret ile uğraşıyorsanız cookiler sizi işaretlediği için sıkça bu gibi videolara maruz kalırsınız.. Ancak son zamanlarda dikkatimi çeken bir şey oldu. Eskiden bu videoları çekenler daha mütevazı takılırlardır sanırım artık trend değişmiş şimdiki videolar hedefe koydukları insanları trigerlamanın peşinde. Aşağlayarak, küçük görerek tavlamaya çalışıyorlar.. Baaaaak biz paraları ne biçim eziyoruz tabi sen mal olduğu için böyle bir hayata asla sahip olamazsın, cesaretin yok, özgüvenin yok, onun yok bunun yok tarzı içerikler. İzleyeni aşağlık kompleksine sokup bende istiyorum böyle bir hayat kaç lira lan bir eğitim demesini sağlamak..
Bir de çok akıllı takılanlar var.. Örneğin zırt pırt "Bu Elon Musk çıldımış olmalı." diye bir reklam ile karşılaşıyorum ben rapor etmekten yoruldum herif ne biçim bir bütçe kullanıyorsa artık ikidebir karşıma çıkıyor..
Şimdi yöntemi ne olursa olsun güya çooooooook kazanmayı çooooooook iyi bilen bu arkadaşlar çok ponçik kalplere sahip oldukları için mi hepimize kazandırmak istiyorlar? Elbette hayır gerçek aslında çok daha göz önünde aslında bir halt kazanmıyorlar..
Tavsiyem siz de bu gibi içeriklere kanıp paranızı saçma sapan eğitimlere harcamayın. Peki eğitim olmadan nasıl mı öğreneceksiniz? Dünya'nın kalanı nasıl öğrendiyse öyle yaşayarak.. Elbette başkalarının deneyimlerini öğrenin, okuyun, ilham alın ama bu gibi içeriklere itimat etmeyin.
Kimse bana e-ticarette çok çok çok kazanan birinin saçma sapan kurslar satmasının mantıklı bir izahını yapamaz..
Ya da daha kesin bir yöntem söyleyeyim o sizi etkilemeyi başaran videonun sahibini, sunduğu eğitimi vs bir googlelayın. Gerçek yüzünüze tokat gibi çarpacak.
Niketim özellikle e-ticaret'e yeni atılanlar arkadaşlar hedeftesiz dikkat edin!!
gecen birisini gormusdum 4500 tlye eticaret kursu satiyordu, bayada tiktok da paylasiyorlar bunu ismi cihan erdenmiydi neydi aylik 200.000$ dan daha fazla kazandigini soyluyordu