Selamlar dostlarım nasılsınız ?
Az çok bildiğiniz üzere hayatımı dijital ürün satarak idame ettirmekteyim.
Bunu yabancılarda aslaha yaşamıyorum çok nadir sıkıntılıları denk geliyor ama geneli saygılı kural bilen karşındaki satıcıya saygılı insanlar ve ödeme konusunda gerçekten ne geciktirme ve bir oyalama yaptılar.
Kendi vatandaşım gece 4 ' de bir soru sormak için pazar günü arar ve devamlı çaldırır
Ürünü alır inanın daha 5 dakika geçmemiş ya ben bunu çözemedim yada bağlanamadım iade edelim diyor
bir sorun oluyor sorunu kontrol etmeme fırsat vermeden ve daha durumu anlayamadan , anlamam lazım ki karşımdaki müşteriye cevap vereyim yok bekleyemem yok iade edin gibi muamele ediyor
diğer bir tür ise devamlı emri vaki konuşan şunu ver , bekleyemem , bana şunu ayarla diyen grup küfür etsem ettiğim küfüre yazık olur.
Sayın hocalarım aramızda çok değerli ve binlerce ticaret yapmış insanlar var ben aktif olarak dijitalde 10. yılımı doldurmaktayım fakat ben bu yıl ilk defa bu kadar türk müşterilerimizde problem yaşadığımı gördüm.
Sorun var diyor lütfen diyorum 5 dakika bekleyin ben bekleyemem iade diyor lütfen bekleyin bakın sorununuzu çözeceğim diyorum işte yok hemen şikayet ederim falan filan çocuğun yağmayacağı bir yokuşa sürüyorlar ben şahsım adına artık TL ile çünkü gram değeri yok çalışmam artık bana eziyet veriyor ve gerçekten bazen evde boş otursam daha faydalı olurum sağlığım ve akıl sağlığım için diye düşünüyorum.
sayın
@WebMasterMarket; ve Misafir; üstad hocalarımında yorumunu beklerim.
Web mastermarket hocamın ve Misafir; hocamın geçen bir konumda yazdıklarına bende artık kefilim