uzaktan ilişkilerin hepsi böyle
Bu kadar erken haklı çıkmayı beklemiyorduk. Birebir aynısını yaşadım yalan konusunda, yol yakınken en az hasarla atlattın en azından. Geçmiş olsun...
R10 hafife alma ülkenin bilir kişi heyetleri hep burada ciddi söylüyorum
Tercih yapmamakla doğru karar vermişsin bir psikoloji öğrencisi olarak narsist kisilikli insanlardan uzak durulması gerektiği kanaatindeyim.
Bir kızı gözünde tanrılaştıranları anlamıyorum. Bir kız gider diğer gelir. Mükemmel sevgili diye birşey yoktur. Çok büyük ihtimallede yenisini daha çok seversin. Bunun bilincinde olduğum için bir kızdan ayrıldığım zaman daha iyisini bulurum diyorum ve hiç üzülmüyorum.
Uzaktan ilişki kadarda saçma birşey yok.
Aldatırken bunu düşündüğünüz için özür dilettirirler o kadar şeytanları var. Zamanında ben de yaşadım. Daha çok göreceksiniz. Özellikle üniversitede dikkat edin gördüğünüz ilk hatada bitirin.
Önceki konunuzda da dediğim gibi hiçbiri için değmez.
Benim asıl derdim giden zamanımdı hocalarım inandım ve güvendim 1.5 yıl onun için siteler bile yapmıştım onun için işime bile ara verdiğim zamanlar oldu onun için çok fazla kendimi geliştirecek şeyi erteledim veya yapmadım. Bana çok büyük bir zararı oldu.