Daha teminden bir şikayet konusu okudum ve konunun içerisinde daha yaşı benim gibi 16-17 civarında olan forumda dostluklar edinip ticaret yapan arkadaşlara velet diye hitap etmesi gerçekten hoşuma gitmedi. Maalesef bunu yazan hocamızın yaşı bizden büyük olsa da kendisinin insanlar ile nasıl bir iletişim sağlaması gerektiğini tamamen bilmediğini ve saygı konusunda biraz daha eksiği olduğunu düşünmekteyim. Benim veya sizlerin isterseniz yaşınız 30 isterse 70 olsun yaşı büyük veya küçük olmasından dolayı velet gibi ifadeler kullanılmasından gerçekten rahatsızım.
(O konuda yer alan rahatsız olduğum mesajında reportladim zaten)
Sizlerden tek bir ricam var buraya gelen kişiler dostluk kurmak, ticaret yapmak ve emeğinin karşılığını almak, hizmet sunmak veya hizmet almak için geliyor. Sohbet muhabbet olsun diye geliyor. Lütfen yaşınız büyük diye veya yaşınız küçük diye kimseye saygısızlık yapmayın. Her zaman saygı ilk önceliklerinizden birisi olsun. Ben mesela artık herkese hocam demekteyim. Veya samimiyet artarsa eğer abi de diyebiliyorum eğer yaşı benden büyükse. Sizlerden de bu gibi velet, ufaklık, küçüğün tekisin vs gibi sözleri bir kenara bırakıp insanlar arası iletişimde olması gerektiği gibi saygılı bir şekilde yapmaya davet ediyorum.