EmirhanKaruc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba,

Daha yeni bir ev aldım 2m kredi çıktı garanti bankasından ve 2.93 faiz oranından çok büyük bir faiz oranı 36 ay vade ile aylık ödemesi 91.000 TL geri ödemesi zaten akıllara zarar.

Sıfır daire olursa ve ilk daire olursa 0.69 faiz oranı vardı ama bankaya gidin görün şok olursunuz 20 tane ayrı maddesi varmış. Tam dedim olmadı yapamıcaz sonradan da dedim faiz oranını takma
yapacak bir şey yok kızdıkça almadıkça sen kazanmıyorsun yine devlet kazanıyor.
Cesaret ettim İnşallah hayırlı olur.

Nasıl aldın dersende ben galericiyim ama bir tane kendime hep binmeye araba yaptım hep onu ayrı tutup aldım sattım o bana hep ayrı bir yatırım kapısı oldu sürekli.
Araba yatırımı yapmadan ev almak imkansızın imkansızı nakit para çünkü elde kalmıyor. 6 ayda bir aracımı sıfırladım aradaki farkı 6 aylık kredi kullandım.

Not olarak normal geliriniz var ise ev almak artık imkansız.
Allah gençlerin yardımcısı olsun evlenmek, ev almak, araba almak hatta bir scooter motor bile almak çok zor.

Syg,
Abi araç alıp satamam ama internet siteni düzenleyebilirim. İşin esprisi bir yana valla kral yapabildiysen bunu tebrik ederim gerçekten. Ama aylık 91 bin tl ödeme imkansız benim için. O kadar ödeyebilme imkanım olsa zaten 10 ay beklesem halledebilirim gibi duruyor o rakamla yani.