Yukarıda hayatında doğru kadınla tanışmamış, kendine özgüveni olmayan yıkıkça yapılan yorumlar gördüm.

Madde halinde yazıyorum, bunları uygula.

1. Para ( Köpek gibi çalışmaktan başka şansın yok. )
2. Özgüven ( Bakımını yap, fiziğini geliştir. Para kazan kendini Tanrı gibi hissedeceksin. )
3. Bakım ( Saç, sakal, kıllar, dişler ve sivilceler.. )
4. Konuşabilmek ( Kitap oku ve yavaş değil hızlı da değil orta derecede konuş, çok güzel bir kız gördün gideceksin konuşacaksın tek seferde instagramını ya da numarasını isteyeceksin verirse konuşursun olur veya olmaz. Israr yok, bunu ilk defa yapıyorum vs. diyeceksin. Çok güzel gözüküyorsun, seninle tanışmak istiyorum, diyeceksin. En fazla erkek arkadaşım var der. Ya da seni beğenmezse hayır der gidersin olum oradan. Yanında telefonundan ses kaydını aç. Malum türk kızları... )
5. Giyinebilmek ( Pinterest'e gir, street wear & old money style tarzı şeyler yaz, araştır. Giyinmesini öğren. )
6. Uzun Boy ( Genetik olarak kısaysan senden kısa kız veya aynı boyda kız bulmak zorundasın ve paran olmak zorunda, acı gerçekler. )
7. Kas ( Aşırıya kaçmana gerek yok. Kaçarsan gym girl bulursun. ( Tecrübe etmeye devam ediliyor, HARİKA! )
8. Zeka ve Komiklik ( Kız 4 konuşsun sen 2 konuş. Gündemi yakalayan espriler yap kız sana sırılsıklam aşık olmazsa hiçbir şey bilmiyorum. )

Bu tarz yazıları görünce sanki motivasyon sayfası gibi hissediyorum ve bu anlattıklarımın hepsini gerçekten yaptım beyler, sadece ve sadece kendinize inanın.