Evet haklisiniz malesef buyuk firmalar sirketler tekellestiriyorlar hersey dahada zorlasiyor 7 8 sene once abd ye geldigim zamanlarda bir kac arkadasim amazondan ebayden veya kendi sitelerinden e ticaretle basladiginda dedimki bakin bunlar bos isler gidin fiziki islerle baslayin daha sonra kendi isinizi kurun beni dinlemediler ben fiziki islerle basladim onlar Yaya ben aya

Kendin uretmedigin hic bir urunde artik kazanacaginizi zannetmiyorum bir kac istisnai durumlar olabilir dropshipping sacmaligi kargoculari zengin eder iyiki amazon veya ebayde bir seyler satmak icin vaktimi kaybetmemisim

ha sunuda ilave edeyim bir arkadasim bayan Parfuumu satacakti aynini bende dusunuyordum hatta cok guzel domain bile vardi ihalede hatta urun tedarikcileriylede toptancilarlada gorusmustum neyse vazgectim arkadas 200 bin $ batirirdi iyiki fiziki islerle baslayip ilerlemisim

kaldiki turkiyede hic bir sekilde ticaret yapmam trendyolda n11 de bir magaza aldim sirket kurulumu vesaire prosedurlerden illallah ettim 2 ay sonra kapattim sirketi ben hamallik yapacagim devlet ve urun tedarikcileri ve pazar yerleri benden cok kazanacak henuz o kadar aptal konuma gelmedim