1,5 ay önce Tayland'a taşındım. En az 1 sene burada olacağım. Bu süre içerisinde videolar çekip youtube kanalıma atmak istiyorum.
Birkaç video, short çektim. Yüzümü ve sesimi kullanmadan çekmeme rağmen izlenmeler beni şimdiden tatmin etti açıkçası.
Yeni videoları vlog tarzında çekmeye devam edeceğim bu sefer yüzümü de göstereceğim, videolarda konuşacağım. Daha da iyi olacağına inanıyorum.
Videoları iPhone 14 Pro Max ile 1080p 60 fps çekiyorum. DJI OSMO Mobile SE kullanıyorum sarsıntıları önlemek için. Herhangi bir mikrofon kullanmıyorum. Airpods Pro 2 ile birkaç deneme yaptım ama iyi olmadı. Ayrı bir mikrofon almam şart gibi ama şu an bir bütçem yok ne yazık ki.
Önerilerinize ve eleştirilerinize açığım. Videoyu yüklemeden önce nelere dikkat etmeliyim, başlık, açıklama, etiketler nasıl olmalı, videoyu hangi gün ve saatte paylaşmalıyım bu konularda biraz eksiğim var gibi hissediyorum.
Bunun dışında abone satın alma dışında kanalıma nasıl abone çekebilirim, içerik iyi olduğu takdirde zaten organik olarak hızla artıyor ama başka önerileriniz varsa bunları da bilmek isterim.
Kanal Linkim