Kullanıcı şikayet konusu açmış, hizmetten memnun olmadığını yazmış, ilgili firma gerekli açıklamaları yapmış, ama kraldan çok kralcının olması ne kadar normal? Kullanıcı haklıdır değildir orasını zaten firma teknik olarak açıkalamak isterse açıklar, ama hizmetten memnun değilse şikayette bulunamaz mı kullanıcı ? Konuya giren ya bedava hizmet verim adamdan özür dile, kimisi şöyle hizmet aldım memnunum falan yazmış, ilgili firma kendini savunmak isterse cevap vermek isterse verir, bu kralcı olma durumu nedir arkadaş ? Neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz ? Ne alanı tanırım ne satanı, ama herkes bir olmuş konuyu açana yüklenmiş, gerek yok bu kadar ataklara, ilgili firma bir konu açıldı diye batmaz, yada verdiği kaliteli hizmetler unutulmaz. Bırakın konuyu açana yüklenmeyi, memnun değilse söyler arkadaş.
Ne anlatıyorsunuz hocam siz?
Kimse kralcılık oynamıyor çoğunluk herkes doğruyu söylüyor raporlarla kanıtlarla sorunun sitede olduğunu site sahibine güzelce açıklıyor firma sahibi de güzelce gayet kibar bir şekilde sorununu izah etmiş kullanıcıya. Fakat site sahibi anlamamakta ısrar ediyor. Yurtdışına ya da Yurtdışında eticaret yapıyor sitesinde 1mb den aşağı görsel yok.
Arkadaşın sorunu çoğunluk olarak sitedeki görsellerin yüksek boyutlu olması. Bi optimize etse şöyle 300₺ 500₺ harcama yapıp hiçbir sorunu kalmayacak. Forumda gayette güzel opencart'ı optimize edebilecek kaliteli insanlar var.
Ben sitemin güzel olması için yaklaşık 30 bin₺ harcadım. Altyapım opencart. Ayrıca 20 bin₺ daha güvenlik ve hız optimizasyonu için bütçe ayırdım. İşime önem veriyor ve anlamadığım noktalarda destek alıyorum. Anlamadığım bir şey için inatçılık edip hizmet aldığım firmaları ya da insanları suçlamıyorum.
Arkadaşın sitesini inceledim 20mb yakın görsel yükleniyor ve buna rağmen oldukça iyi hızda açılıyor valla yatıp kalkıp dua etmeli bence firma sahibine.
Allah sabır versin valla ne diyim.