Bundan tam 4 ay önce ŞU KONUDA e-ticaret serivenimin başlangıcını anlatmış ve bildiklerimi yaşadıklarımı paylaşmıştım.. Aradan 4 ay geçti bu süre içinde trendyol ve hepsiburada da mağazalarım zaten açıktı ancak ne aktif olarak ilgilendim ne reklam yaptım sipariş gelirse gönderdim o kadar.. Tüm dikkatim ve enerjimi kendi web sitemi yapmaya kanalize ettim. Ancak hem teknik sorunlar hem de benim kişisel karakterimden dolayı kolay kolay hiçbir haltı beğenmediğim için siteyi birkaç kere kurdum beğenmedim sildim sıfırdan başladım. Bir tasarımcı olmak böyle bir işe başlarken size birçok avantaj sağlayabiliyor ama eğer benim gibi detaycı ve birazda inatçıysanız zorluklar da çıkarabiliyor.. Nitekim öyle de oldu ama sonunda hallettim.. Herşeyi ile içime sinen bir sistem oluşturmayı aylar sonra sonunda başardım.. Bir taraftan iyi de oldu bu geçen zamanda marka tesçilimiz de kabul edilip tamamlandı..

Şuan için site işlevsel olarak çalışıyor.. Hala yapmam gereken bir iki ufak tefek iş var örneğin cache sistemini hala ayarlamadım.. Fakat bundan sonra yapmam gerekenler devede kulak birkaç saatlik iş toplam.. Sonra da ürün ekle ürün ekle ürün ekle ve ürün ekle

www.trendmore.com.tr adresinden sizlerde ziyaret edebilirsiniz. Gözünüze çarpan bir problem ya da hata ve ya önerilerinizi görmekten de mutluluk duyarım..

Ayrıca daha önce ŞU KONUDA belirmiş olduğum gibi tedarikçi / toptancı arayışımız her zaman devam ediyor.. Elbette konuda da belirttiğim üzere ürünlerinin profesyonel resimleri olmalı. Siteyi incelediyseniz eğer bu hassasiyetimizin nedenini kolayca anlayabilirsiniz.. Detaylar için o konumuzu ziyaret edebilir ya da iletişime geçebilirsiniz..

Asıl iş bundan sonra başlıyor. Allah yardımcımız olsun..