karşı çıkanlarda olsada e ticaret bitiyor bu çok net para elbette çok kazananlar var oturur edisonun ampülü bulmasıyla aynı zorlukta spesifik kimsede olmayan bi ürün bulursun takır takır satarsın yada 500 tane sahte yorumu basarsın istediğin kategoride takılırsın lakin artık normal şartlarda satış imkansız
şuan trendyola gidin tırnak makası yazın 10 bin kişi çıkar karşınıza e millette haklı herkesin bunu satmaya hakkı var ama durum bu
küçücük telefon ekranına on bin adet ürün sığmıyor sen en üste gelicem diye parayı döküyorsun diğeride döküyor kazanan trendyol bazı kategoriler gırtlağına kadar dolmuş artık e ticaret danışmanları bile farkında bunun 5 seneye tüm sektörler finish
trilyonlar kazanıcak olsam sanal ticaret taraftarı değilim gözünü seveyim gerçek ticaretin,trendyolda sattığım ürünün berberde traş olurken konusu geçti diğer müşteri hemen almak istedi yani düşünün etrafıma öylesine konusunu açıp satıyorum millet bana soruyor şu ürün var mı diye trendyolda okadar kolay satma imkanım yok asla
burdan hem fikirlerinizi almak hemde yeni girecek arkadaşlara tavsiyem şu tişört takı makı satmayın şu sitelerde 10 milyon kişi var dedenizden babanızdan öğrendiğiniz iyi bildiğiniz kimsede olmayan bi ürün varsa yada herkesin yapamadığı yetenek isteyen ancak öyle yapın.
arkadaşlar nedir bu e ticaret aşkınız tamam bitmicek sektör öncüleri bile kabullendi halbuki sizin zararınıza e ticaret geleneksel ticaret gibisi var mı ya trendyol sizin donunuza göz dikmiş haberiniz yok
arkadaşlar sakin olun batmıycak ben yanlış söylemişim sadece 10 kişi anca satıcak

gözünüzü seveyim ilk sayfaya google olsun amazon olsun ilk sayfaya kaç firma sığar
perakende ticaretin online tarafı fiziki mağazacılığa karşı yapısal olarak sahip olduğu dezavantajları aşamadığı için gümbür gümbür batmaya devam ediyorlar.
sadece son 1 yılda “oecd” ülkelerinde kapanan veya iflas eden online alışveriş sitesi sayısı 5.000 adedin üzerinde iken bunların yerine sadece 450 adet yeni kurulan alışveriş sitesi faaliyete başlamış.
gene son 1 yılda “oecd” ülkelerinde 50 civarında avm kapanıp faaliyetletine son verirken 400 ün üzerinde yeni yapılan avm faaliyete başlamış ..