Hocalarim öncelikle her türlü fikre yoruma acik biriyim ve konuyu buraya tasimamin nedeni de artik cok yoruldugum içindir😃

Hatrı sayılır bi Fen Lisesinde 12.sınıfım ve 2024 Yks'ye gireceğim.11.sinifin 2.döneminde bi kızla tanistim,baska bi kiza heves denilecek tarz duygular beslemisim ki bu kiz ile o kıza hissettigim her seyi kaybedebilmisim.Bu kıza konu acmak icin st 2-3 defa cevap verdim ama sonra sıkıldım,daha sonra bu kız bana " **** adlı kızı taniyor musun?" diye mesaj attı ve onun üstüne baya konustuk, numaramı istedi ve toplamda 3-4 ay iletisim halindeydik,ben bu kızdan hoslaniyodum-hala hoslaniyorum kendimi kandirmayacagim- bunu ona da söyledim ama asiri salaga yatti ve ben onun herkesle konustugunu herkesle flört oldugunu yüzüne vurduğum da alinmis -suclu benmisim guya- bulamadığı kalemi buldum vermek istedim,pandora aldim-pisman olmadim ama keske almasaydim-en son 2 pasta yolladim ve simdi de bi sarki cikscak.ben bu kiz yuzunden kinama cezasi aldim -tehdit akran zorbaligi hakaret- ve inanin darilmadim da kiz benim bi kac kufurlu mesaji ss almis,ablasına spotifydan yazdigimi beyan etmis -spotifyda oyle bi islev yok-

kiz konustugumuz zaman pasta yollamamdan sikayetci degilken disipline gidince sikayetci olmus,babam amir ve bu olaylara oldukca hassas olay benim elimde patlayınca evde aram bozuldu ogretmenimle aram bozuldu derken bu iş bana agir patladı, disiplin olayından sonra kız spotify pl araciligi ile birisi ile aşk yaşadığıni iletti ben de çok uzun surmeyecegini öne sürdüm ve 3 gün sonra ayrildilar.sinavdan sonra karsisina çıkıp aldiklarimi verecegimi soyledim.

ev ortamimda en ufak tartisma da bu konu öne cikiyor -ailem daha önce disiplin cezasi teblig almamisti- belki haklilar ama ben hâlâ maalesef ki seviyorum.Bugun tyt neti yuzunden tartistik (86net) ve babamla kavga ettim ona arkamda durmadigini benim icin bi sey yapmadigini söyledim
okuldaki 3 kurus etmeyecek arkadas ortamimdan beni anlayamayan ailemden ve cidden 2008li kizlardan dolayi kendimi toparlayamiyorum.Ben şimdi nasil yapcam da adam akıllı derse odaklanip 10-20k yapcam.

Eminim herkeste bi dert vardır ama cok bunaldigim icin buraya döktüm içimi cok tesekkurler r10.net

https://open.spotify.com/playlist/62...R_iEUmjNuBSRkA