Merhaba! Woocommerce ile anahtar teslim e-ticaret siteleri oluşturan bir uzmanım. Eğer siz de işinizi online platforma taşımak veya mevcut e-ticaret sitenizi güncellemek istiyorsanız doğru yerdesiniz.
Neden benimle çalışmalısınız?
- Woocommerce'ın gücünü kullanarak size özel, tamamen özelleştirilebilir e-ticaret siteleri oluşturuyorum.
- Türkçe dil desteği sağlayarak sitenizi Türk müşterilere hitap edecek şekilde optimize ediyorum. (+olarak ücretlendirilir)
- Kullanıcı dostu temalar seçerek ziyaretçilerin kolaylıkla alışveriş yapmasını sağlıyorum.
- Ödeme entegrasyonları, kargo takibi gibi önemli özellikleri eksiksiz olarak entegre ediyorum. (+olarak ücretlendirilir)
- SEO uyumlu yapılandırma ve hızlı yükleme süreleriyle sitenizin arama motorlarında üst sıralarda yer almasını sağlıyorum.
- Sitenizin mobil uyumlu olmasını garanti ederek, mobil cihazlardan da sorunsuz alışveriş deneyimi sunuyorum.
Siz de işinizi online dünyaya taşımak veya mevcut e-ticaret sitenizi güncellemek isterseniz, benimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Profesyonel hizmetlerimle size özel bir e-ticaret sitesi oluşturmak için sabırsızlanıyorum!
Ref WhatsApp
Gerçekten işinin ehli bir WordPress uzmanı. Hızlı, güvenilir ve çözüm odaklı çalışıyor. İhtiyacınızı net anlayıp beklentinizin üstünde işler çıkarıyor. Profesyonel hizmet arayanlar için kesinlikle doğru adres, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Wordpress sitesi yaptırıldı ve isteğime uygun olarak düzenledi. Teşekkür ederim.
sıfırdan site yaptırıldı. çok ilgili ve nazik biri. ihtiyacı olan düşünmeden arkadaşa iş verebilir
Çok hızlı bir şekilde sitemizle ilgilendi. Kendisine teşekkür ederim.