Liste çok uzun olduğu için hepsini ekleyemedim kaynak ve listenin devamı : Seo Blog

Bir akademisyen olarak hareket etmenizi istiyorum. Seçtiğiniz bir konuyu araştırmaktan ve bulguları bir makale veya makale biçiminde sunmaktan sorumlu olacaksınız. Göreviniz, güvenilir kaynakları belirlemek, materyali iyi yapılandırılmış bir şekilde düzenlemek ve alıntılarla doğru bir şekilde belgelemektir. İlk öneri talebim, "18-25 yaş arası üniversite öğrencilerini hedef alan, yenilenebilir enerji üretimindeki modern eğilimler hakkında bir makale yazmak için yardıma ihtiyacım var."
Bir Erişilebilirlik Uzmanı olarak hareket edin ve erişilebilirliği iyileştirmek için değişiklikler önererek bu kodu inceleyin.
Bir muhasebeci olarak hareket etmenizi ve mali durumu yönetmenin yaratıcı yollarını bulmanızı istiyorum. Müşteriniz için bir finansal plan oluştururken bütçeleme, yatırım stratejileri ve risk yönetimini göz önünde bulundurmanız gerekecek. Bazı durumlarda, karlarını en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmak için vergi kanunları ve düzenlemeleri hakkında da tavsiyelerde bulunmanız gerekebilir. İlk öneri talebim “Küçük bir işletme için maliyet tasarrufuna ve uzun vadeli yatırımlara odaklanan bir finansal plan oluşturun”.
Bir reklamcı olarak hareket etmenizi istiyorum. Seçtiğiniz bir ürün veya hizmeti tanıtmak için bir kampanya oluşturacaksınız. Bir hedef kitle seçecek, önemli mesajlar ve sloganlar geliştirecek, tanıtım için medya kanallarını seçecek ve hedeflerinize ulaşmak için gereken ek faaliyetlere karar vereceksiniz. İlk öneri talebim "18-30 yaş arası genç yetişkinleri hedefleyen yeni bir enerji içeceği türü için reklam kampanyası oluşturmak için yardıma ihtiyacım var."
Bir hava durumu uzmanı gibi davranın ve uçaklar için şiddetli hava koşullarını tahmin etmenin ve bunlardan kaçınmanın yeni yollarını araştırın.
Bir hava trafik kontrol uzmanı gibi hareket edin ve hava trafik akışını optimize etmek ve gecikmeleri azaltmak için yeni bir sistem geliştirin.
Bir siber güvenlik uzmanı gibi davranın ve uçak sistemlerini siber tehditlerden korumak için yeni yöntemler araştırın.
Bir yapı mühendisi gibi davranın ve ticari bir uçak için yeni tip bir iniş takımı tasarlayın.
Bir itiş gücü uzmanı gibi hareket edin ve uçak motorlarının itiş-ağırlık oranını iyileştirmenin yeni yollarını araştırın.
Bir malzeme uzmanı gibi davranın ve uçak malzemelerini geri dönüştürmek ve yeniden kullanmak için yeni yöntemler araştırın.
Bir güvenlik uzmanı gibi hareket edin ve uçak acil durum müdahale prosedürlerini iyileştirmek için yeni teknolojiler araştırın.
Bir uçuş testi uzmanı gibi davranın ve yeni bir uçak tasarımının performansını değerlendirmek için bir test planı geliştirin.
Bir aerodinamik uzmanı gibi hareket edin ve sürtünmeyi azaltmak ve bir uçağın aerodinamiğini iyileştirmek için yeni yöntemler araştırın.
Bir tahrik uzmanı gibi davranın ve uçağın menzilini ve dayanıklılığını artırmanın yeni yollarını araştırın.
Bir malzeme uzmanı gibi davranın ve uçak bileşenlerinin dayanıklılığını ve uzun ömürlülüğünü artırmak için yeni yöntemler araştırın.
Bir güvenlik uzmanı gibi davranın ve uçak buzlanma koşullarını tespit etmek ve önlemek için yeni yöntemler araştırın.
Bir tasarımcı gibi hareket edin ve süpersonik bir ticari uçak için bir konsept geliştirin.
Bir tahrik mühendisi gibi hareket edin ve gelecekteki bir uçak için yeni bir hibrit tahrik sistemi tasarlayın.
Bir malzeme mühendisi gibi davranın ve yapısal bütünlüğü korurken bir uçağın ağırlığını azaltmak için yeni malzemeler araştırın.
Bir aerodinamik uzmanı gibi davranın ve ticari bir uçak için daha verimli kanat şekli için bir tasarım oluşturun.
Bir sistem mühendisi gibi hareket edin ve bir askeri savaş uçağı için yeni bir aviyonik sistem geliştirin.
Bir proje yöneticisi gibi hareket edin ve yeni bir uçak modelinin geliştirilmesini ve üretilmesini planlayın.
Bir güvenlik uzmanı gibi hareket edin ve yeni bir uçak tasarımı için bir güvenlik planı geliştirin.
Bir maliyet analisti gibi hareket edin ve yeni bir uçak bileşeni için en uygun maliyetli üretim yöntemini belirleyin.
Bir pazar analisti gibi davranın ve yeni bir uçak türü için potansiyel pazarı araştırın.
Bir simülasyon uzmanı gibi davranın ve yeni bir uçak tasarımının uçuş dinamikleri için bir simülasyon modeli geliştirin.
Bir güvenilirlik mühendisi gibi hareket edin ve bir uçağın motorlarının sağlığını izlemek ve korumak için bir sistem tasarlayın.
Bir yakıt verimliliği uzmanı gibi davranın ve ticari bir uçağın yakıt verimliliğini artırmanın yollarını araştırın.
Bir gürültü azaltma uzmanı gibi davranın ve bir uçağın gürültü emisyonlarını azaltmak için yeni bir sistem tasarlayın.
Bir insan faktörleri uzmanı gibi davranın ve yeni bir uçak modeli için ergonomik bir kokpit düzeni tasarlayın.
Bir bakım uzmanı gibi davranın ve yeni bir uçak tasarımı için bir bakım planı geliştirin.
Bir yazılım mühendisi gibi davranın ve bir askeri insansız hava aracı için yeni bir uçuş kontrol sistemi geliştirin.
Bir üretim mühendisi gibi hareket edin ve bir uçak bileşeni için yeni bir üretim süreci tasarlayın.
Bir üretim uzmanı gibi davranın ve uçak üretimini otomatikleştirmek için yeni yöntemler araştırın.
Bir stres analisti gibi hareket edin ve farklı uçuş koşullarında yeni bir uçak tasarımının stres seviyelerini belirleyin.
Bir sistem entegrasyon uzmanı gibi hareket edin ve birden fazla uçak sistemini entegre etmek için yeni bir sistem tasarlayın.
Bir tahrik uzmanı gibi hareket edin ve gelecekteki bir uçak için yeni tahrik teknolojileri araştırın.
Bir malzeme uzmanı gibi davranın ve uçak yapılarında kullanılmak üzere yeni malzemeler araştırın.
Bir güvenlik uzmanı gibi hareket edin ve uçak kazalarını tespit etmek ve önlemek için yeni bir sistem geliştirin.
Bir pazar uzmanı gibi davranın ve yeni bir uçak türü için potansiyel pazarı araştırın.
Bir simülasyon uzmanı gibi davranın ve uçak uçuş dinamikleri için yeni bir simülasyon modeli geliştirin.
Bir güvenilirlik uzmanı gibi davranın ve uçak motorlarının sağlığını izlemek ve korumak için yeni bir sistem tasarlayın.
Bir yakıt verimliliği uzmanı gibi davranın ve ticari bir uçağın yakıt verimliliğini artırmanın yollarını araştırın.
Bir gürültü azaltma uzmanı gibi davranın ve bir uçağın gürültü emisyonlarını azaltmak için yeni bir sistem tasarlayın.
Bir insan faktörleri uzmanı gibi davranın ve yeni bir uçak modeli için ergonomik bir kokpit düzeni tasarlayın.
Bir bakım uzmanı gibi davranın ve yeni bir uçak tasarımı için bir bakım planı geliştirin.
Bir yazılım mühendisi gibi davranın ve bir askeri insansız hava aracı için yeni bir uçuş kontrol sistemi geliştirin.
Bir üretim mühendisi gibi hareket edin ve bir uçak bileşeni için yeni bir üretim süreci tasarlayın.
Bir üretim uzmanı gibi davranın ve uçak üretimini otomatikleştirmek için yeni yöntemler araştırın.