edit: Twitter 1k takipçi fiyatları piyasada ortalama 20-25₺. Bu fiyata göre bir ödeme yapabilirim takipçi için
Merhabalar. 550 hesaba 100er tane takipci alacağım. %100 alacağım ama kimden alırım bilmiyorum. İstediğim şeyler
- Takipçiler çok az azalmalı kesinlikle, en önemli ve tek şart bu, takipçilerin bot vs olup olmaması kesinlikle önemli değil. YERLİ YABANCI OLMASI DA ÖNEMLİ DEĞİL. Takipçiler en az 10 gün dayanırsa harika olur
Ayrıca bu 550 hesabı İngilizce kripto profiline (kripto ad soyad bio kapak fotoğrafı ve birkaç tweet ) çevirmem gerekiyor, ücretli yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.
NOT: Fiyat olarak da uygun bir fiyat arıyorum. Uygun fiyat aramamın sebebi ben de müşteriye pazarlıyorum bu hesapları. Aslında iki hafta önce satın aldı benden müşteri hesapları. Ben de r10dan bir hocama hazirlatiyordum hesapları ancak hocam beni mağdur etti ve iade de alamayınca müşteriye 550 hesabı yeniden hazırlamak zorunda kaldım şimdi.
NOT 2: Uygun fiyat arıyorum derken ölü fiyat da vermeyeceğim merak etmeyiniz ^^
ÖZET >>>>>>> Kısacası, elimde 550 tane eski tarihli Twitter hesapları var. Bu hesapları 100er takipcili İngilizce kripto profiline çevirmem gerekiyor. Ücretli yardım edebilecekleri whatsapp e bekliyorum.
Kullanıcı adınızı bildirmeyi de unutmayın lütfen yazarken. Çünkü güvenebileceğim kişilerle iş yapmak istiyorum
İşin bugün yetiştirilmesi lazım