Geçmiş olsun.
Benim başıma gelse ne olur bilmiyorum. O kedileri vururmuyum yakarmıyım kendime hakim olabilir miyim kestiremiyorum. 4 Senedir çocuğumuz gibi sevdiğimiz bir sultan papaganımız var.
İstanbulda 5. katta böyle bir şey imkansız ama yazlıktayız etrafta kedi çok..Tabi çok dikkat ediyoruz. Evde tek kaldığında cam açık bile bırakmıyoruz.
Ben o anın şokuyla birşey yapamadım. Ama yapsamda zaten aşağıda a101 de her gün görüyorum. Yiyecek vs verip iyi alıştırdılar. Şuanda hastanedeyim. Çıkınca mahalledeki kedileri belediyeye şikayet edicem.
Geçmiş olsun hocam. İnsan üzülüyor.
Aynen hocam üzüldük. 2 kuş vardı biri kaldı şimdi..
10 yıl önce benimde kuşlar öyle kafesdeydi kedi çok kurnaz bir şekilde yanımda bir pençe atı kafese baktım bir kuşumun kafası yok kafayı almış götürmüştü
Tecrübeleri var demekki.
Kafesin altını ve kapılarını telle ekstra güçlendirin... Kedilerin doğası bu, siz önleminizi alın da papağancık güvende olsun.
Yüksek girişte oturuyorum. Önlem alacağım.
Benim hiç kedim de olmadi kuşum da. Dolayısıyla kedim kuşumu yemedi hic. Şaşırdım.
Kedim yok. Sokaktan gelip evimin içine giren kedi kuşlarımdan birini yedi.
Hayal ettim de bir türlü kafayı nasıl kafesten çıkardı bir de tek pençede kafa veren kuşun türünü de oturtamadım. Dişi kediler avda daha iyiler dişiydi belki de...
Olabilir hocam.
Geçmiş olsun mert abi,
Bende de aşağıdaki yakışıklı var 😆
Allah korusun o giderse çok üzülürüm Valla
Allah korusun. Güzelmiş.
Biz zeminde otururken balkondan kedi girip duvarda asılı olan kapalı kafesi açıp kuşumuzu yemiş. Komşumuzun da aynı şey başına geldi.
Ben kimseden duymadığım için çok abest gelmişti. Önlem almaktan başka çağre yok.