Öncelikle umarım satarsınız ve işiniz görülür, mal sizin tabii ki de iyisine kötüsüne asla laf etmiyorum sonuçta emek var ancak
2.el düşük modellerde doların 22 den 27 olması değil insanların 0 araçların fiyatının yükseldiğini baz alarak kendi araçlarını yükseltmesi.
Emsal araç olarak RXT 110-120 bin km de sadece 1 kapı 1 çamurluk boyalı araç 315 yazılmış örnek:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...98280879/detay
madem 23 yıllık aracın boyasından değişeninden bahsedeceğiz, sizin aracınızın kaputu boyalı ve kaputun boyalı olması aracınızın fiyatını düşürür piyasada, bu attığım aracın kaputu boyalı değil ve bu adam bu arabayı 300 e bırakır.
Sizin aracınızın ederi 300-310 bin lira hocam haberiniz olsun.
Kusura bakmayın çok özür dilerim ama piyasayı arttıran sizin gibi düşünen insanlar genellikle "Aaa adamın kilometresi 110 binde 315 yazmış benimki 94 binde daha düşük benim araba 400 eder" eder hocam eder

sizin araba 1 yıl dursa o fiyata satamazsınız. Siz o aracı o fiyata satın(400) size şeref namus sözü aracın 4/1 fiyatını sizlere direkt havale edeceğim.
Sizin aracın 4 model üstünü,
52 bin km de olanını ve hatasız boyasızını 397 e galerici koymuş ilana

ve de galerici o arabayı 330-340 a almıştır muhtemelen çünkü kendiside kar edecek.
Sizlere iyi satışlar diliyorum.