Bizimde 2 adet muhabbet kuşumuz vardı ikindi üzeri arka balkonda gölgede oturur sohbet ederdik çay çekirdek vs. kuşlarıda çıkardık kafesi ile 10 dakika falan kuşlar balkonda kaldı bi baktım kuşun birisi yok kaçmış çok aradık ama bulamadık işin tuhafı kafesin heryeri kapalıydı yani. Bu arada 3.katta oturuyorduk yani kedi vs. değildi. Geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Anlamadığım şey hadi eve girdin. Kafesi nasıl açtın? Hadi açtın 2 kuş vardı birini nasıl aldın hiç aklım almadı.. İşin daha ilginç tarafı hiç böyle bir şey ne duydum ne gördüm. Allah hayırlara vesile etsin İnşallah.
Nasibiymiş benimde hint bülbüllerim vardı kafesi yüksek bir yere koyup sağına soluna destek koymuştum düşmesin ellemesinler diye kafesi vura vura düşürmüş içinden anneyi babayı almış yavru kalmıştı sadece
Demek ki tecrübeliler bu konuda
Geçmiş olsun. Günaydın, hayırlı işler...
Ben küçükken apartmanın kedisi elektrik kesintisini fırsat bulup çaktırmadan çok sevdiğim civcivimi kapıp yemiş... Evde uzun süre civcivimi aradım, apartmanın merdiveninde suça ait delilleri görünce dehşete düşmüştüm...
Bende delilleri gördüm. Tüyler vs geçtiği yolları da gördüm. Komple evi temizledik sabah sabah.
Benim küçükken iki adet sapsarı kanaryam vardı. Kafes cam kenarındaydı.Bir gece uyurken gürültüye uyandım pencereyi açınca dev gibi bir baykuş karşıdaki ağaçta oturmuş bizim kanaryaları yemek için cama kendini çarpıyor. Bir kaç defa daha denedi ben camı açınca kaçtı 😁
Kanaryalar adına sevindim