Merhaba,
Beni forumda bilen bilir bazı arkadaşlarla iş yapacağız adam olup olmadık fiyat veriyor. Ufak büyük fark etmez 1000 liralık işi 200TL diyenler var.
Ben valla utanıyorum o parayı göndermeye 400 500 gönderiyorum. Yada yemek ısmarlıyım istersen aç mısın ? diye soruyorum.
Herşeyin fiyatı gerçekten çok fazla artmışken forumdaki ticaret tutarları neden hala düşük seviyede anlamıyorum.
Dostlarım emeğinizin karşılığını lütfen isteyin ve ona göre fiyat yazın. Anlamadım ben bu durumu müşterileriniz mi kaçıyor taban fiyatlar mı düşük anlamadım.
Herkese keyifli haftasonları diliyorum.
Arkadaşlar bunlar çok acımasız ve aşağılayıcı ifadeler (aç mısın falan hiç hoş değil). Ne toplumumuza ne bu forumun geleneğine uygun değil. Sizlere de yakışmıyor.
@Bip;
İnsanların yaşam şartlarını, hangi işi ne kadara yapacağını ne durumdayken bu fiyatlara razı olduklarını, iş için ayıracakları zamanı, profesyonelliklerini vs... bilemeyiz.
Çok paranızın olduğunu, çok zengin servet sahibi biri olduğunuzu göstermeye çalıştınız sanırım da yolu bu olmamalı. Allah arttırsın...