Selam herkese,
Uzun zamandır aklımda bu tarz bir proje vardı. Ben c# dilinde uygulamalar(web kazıyıcı, hesap açıcı botlar, otomatik post, yorum vb.) kodluyorum. C# dilini bilenler bilir ki pack atılsada atılmasa da virustotal taramalarında imzasız olduğu için virüs varmış gibi gözükmektedir. Ayrıca pack atmazsanız da programınıza dilediğiniz lisans sistemini ekleyin kolaylıkla kırıp geçiyorlar. Dilediğiniz PACK sistemini yazın koruyun yine HTTP Debugger tarzı ağ trafiğini izleyip, kopyalayan yazılımlar ile lisans sisteminizi bertaraf etmeleri mümkün oluyor.
Bende bu işgenceden kendimi kurtarmak için 1-2 hafta önce konu açmıştım Projeme PHP developer aramak için. Saçma sapan teklifler geldi hatta birisi basit bir arayüz için benden 1.000$ istedi

ona biraz sert çıkıştım bu yüzünden 1 hafta ban yedim
Bende baktım bu böyle olmayacak, saçma sapan teklifler gelmeye devam ediyor kendim yapmaya karar verdim. PHP bilgim zerre yok. Sadece HTML konusunda bilgiliyim o kadar. Araştırarak, videolar izleyerek codepen tarzı yerlerden de open-source arayüz bulup php pdo ile bağlantılarını yaptım.
Şuan da sistem tam istediğim gibi gitmeye devam ediyor. Öyle ki kullanıcı hesabına giriş yaptığı zaman log kaydı tutan bir sistemde yazdım. Hesap çalınmalarına karşılık önlem alabilmek için. Zerre PHP bilmediğim için aslında bu bana göre güzel bir ilerleme.
Ayrıca PHP ile c# taraflı haberleşme sistemini de yazdım, denemeler yaptım bu algoritmayı kafamda iyice oturttum. Şimdi geriye kalan Dashboard sistemini kodlayıp bitirmek. Daha sonra Whatsapp ve diğer tüm sosyal medya sitelerinin botlarını PHP ile kullanabileceksiniz. Bu bana yazılımımın güvenliğini sağlamak için büyük bir avantaj sunuyor. Ayrıca kullanıcının da botları mobil telefonundan bile yönetebilmesi anlamına geliyor ^^
Proje büyük çaplı ve tek başıma ilerletiyorum, amacım 3 ay içerisinde projeyi bitirmek ^^ Gelişmeler oldukça bu konuda yine yazmaya devam edeceğim. Nihayet bittiğinde Aylık 50₺ gibi bir çerez parasına sitede ki tüm botları kullanabileceksiniz. Bazı botlarda private çalışması gerekeceği için custom vds ihtiyacımız da olacaktır,herşey tamamlanınca vds temin edicek biriyle anlaşma yapmayıda planlıyorum duruma göre bakacağız.
https://www.youtube.com/watch?v=QYVNB21tQbw
Arayüz şuan basit gözüküyor olabilir fakat hiç PHP bilmeden kodladığım için ve geliştirmeye devam ettiğim için maruz görülmesini umuyorum