@YsYavuz; @EOTURKEY; @GreedMedya;@PolonyaX;@zeusunpederi; Öncelikle merhaba, sizleri konuya etiketlememin sebebi bu soru aslında direkt olarak sizlere. Forumda farkettiğime göre sizler Polonya çalışma vizesi için danışmanlık veren değerli forumdaşlarımızsınız. Bense bu hizmeti almak isteyen fakat bütçesi olmayan biriyim. Şuanki ekonomik şartlarda hizmetinizin bedelini ödemem pek mümkün görünmüyor. Sizlerden bu konuda olabileceğiniz desteği öğrenmek isterim. Aslında benim aklımdan geçen bir yöntem var. Hizmetinizde çalışacak fabrikada dahil olduğu için dilerseniz Türkiye'de herşeyi sözleşme altına alalım. Oranın şartlarını sizler benden daha iyi biliyorsunuz ona göre aylık belli bir rakam belirleyelim kısa sürede ben orada kazandığım ile sizlere ödemenizi hatta belki faizli olarak fazlasıyla ödeyeyim. Bu husus olursa forumda ve hatta Türkiye'de en büyük referansınızın ben olacağımdan emin olabilirsiniz. Bu mümkün müdür? ya da Türkiye'de ödemem gereken miktarı ne kadar minimize edebilirsiniz? Yurtdışından genellikle iş teklifi geliyor fakat firmalar sponsor olmak istemedikleri için hep tıkanıp kalıyorum ve bu konuda desteğe ihtiyacım var.