CivanDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendi botu var zaten hocam yer boşalınca bildirim atıyor bölüm cildiye ise çok zor ama hocam. Ben 4 ay boyunca cildiyede yer bekledim ciddi ciddi
dgkdev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir rivayete göre saat 16:00'da güncelleniyormuş sistem. tam o zaman bakmak gerek diyenler var. kesin bir şey değil ama denemek lazım.
tdemirkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Diş zor. Diş için sıra bulmak lükse giriyor. En azından İstanbul'da...
Zirvehosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
16:00'dan itibaren telefonlada ara MHRS'den de bak düşürürsün. 16:00'dan sonra randevular boşa düşüyor demişlerdi telefonda.
meyt1003 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam randevular her sabah saat 10:00 da yenilenir. (Eskiden 16:00 idi değişti)
Öncesinde 182 i arayın. Hangi bölümden-hastaneden randevu alacaksanız sorun. Şuan yok diyecektir. En yakın hangi tarihte aktif olacağını sorun. Randevunun açılacağı tarihi söyleyeceklerdir.
O tarihte saat 10:00 da telefonla bağlanmak zordur. Uygulamadan 1-2 dk kala tüm filtreleri doldurun tam 10:00 olduğunda aramaya basın ve zamanla yarışacaksınız. Yaklaşık 20-30 saniye içinde tükenebiliyor.
VolumeUP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telefon ile randevu oluştururken en yakın yerlere vermeye çalışıyorlar. Eğer yer yoksa da en yakın tarihe otomatik randevu oluşturulması için talep oluşturabiliyorlar. MHRS web üzerinde de mevcut aynı sistem ama çalışmiyor sanırım süs olarak koyulmuş gibi , telefonla yapınca ekleniyor. Tabi telefondakiler böyle bir uygulamamız yok diyorlar web sitesinde olduğunu belirtince ekleme yapılıyor
GraphicTR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
16:00 olayı doğru ben bu şekilde düşürmüştüm
ss190634 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabah saat 10 :00 da sistemleri yenileniyor . Bilgileriniz kayıtlı kalsın tam 10 da giriş yapıp alabilirsiniz.
constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tanıdığınız olmadığı müddetçe sıra bulmak zor. Hastane de tanıdık birileri varsa mutlaka bulunur.
KurumsalData adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Her Pazar Sabah 10.
15 Günlük Randevu Cetveli Bu Gün ve Saat Diliminde Açılır Ve Kapanır Yıllardır Bu Şekilde Randevu Alırım.
KeyCodE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sabah 10:00' da dene hocam.
f9f9f9 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dermatoloji için düzenli randevu alıyorum, cuma akşamı saat 8 de açılıyor, 19:55 te ekran başına geçip hazırolda bekliyorum. 6-7 senedir hiç şaşmadı.
Hastaneye, polikliniğe göre farklılık gösterebilir, hastanedeki görevlilere danışıp randevuların ne zaman açıldığını öğrenebilirsiniz. Onlar biliyor genelde ne zaman açıldığını.
sanalrisk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doktordan doktora değişiyor. Bazı doktorlar da 13,00'de bazıları 15,00'de boş yer açıyor.
webtasarimda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok mu gelip önceden ilaç sırasına giriyorduk diyenler. Allah kolaylık versin. Yine özele filan gidilebiliyor ama emekli olan, asgari ücret alan zorda

hatırlıyorum küçükken ilaç sırasına girdiğimi ama hiç hastaneye gidemediğimiz de olmamıştı.
Chapa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesin Çözüm: Twitter'dan sağlık bakanı Fahrettin Koca'nın son postunun altına randevu alamadığınıza dair sitemli bir post atın ve sağlık bakanlığı hesabını da etiketleyin. Randevu alamadığımız 3 randevu için çözüm sağladılar.

Sonuç: 182 7 ağustostan sonra müsait olduğunu söylemişti. MHRS'den Sabah 10'da denedim olmadı. Az önce 16:00 olmadan 1 dk önce randevu al yaptım direkt randevu düştü hemde 31 Temmuz tarihine verdi. Verdiğiniz bilgiler ve gösterdiğiniz yardımseverlik adına çok teşekkür ederim. İşiniz gücünüz rast gitsin