1 yıldır bu işin fizibilitesini yapıyordum teoride ancak pratiğe henüz geçtim başıma gelebilecekleri ve toptancı mantığını kestirebiliyordum göreceğim muameleyi de.Tamam bizde toptan alıyoruz perakende almıyoruz sonuç olarak.Düşük adetli çalışsam da ilerleyen zamanlarda potansiyel müşteriye dönme ihtimalim var ben bunun peşindeyim.Toptancı zaten yüksek hacimli satışını yapıyor,yapsın.Belki diyebilirsiniz toptancı senin potansiyel müşteri olmanı bekleyecek değil.Hak versinler ki ürünleri görmeden dokunmadan alacaksam öyle yüksek hacimli alım yapamam.Ben toptancı olsam minimum alım yapana daha fazla özen gösteririm,neden?Eğer hizmetimden memnun kalırsa bugün 100 aldıysa yarın 200-300 alabilir.Sezonu atlatıp yeni sezona geçerken neden kötü bir izlenim bırakayım insanlarda? Böyle böyle vatandaşta x toptancı kötü izlenim bırakırsa yeni sezon nasıl satabilecek? Merakımdan soruyorum.Gerçi x adıyla kötü izlenim bırakırsa y ismiyle yine devam eder.Bu bence ahlaksızlık
Hocam emin ol toptancılar da yılmış. Bu e-ticaretin ve pazaryerlerinin büyümesiyle toptancılara akın etti millet. Hesap kitap yapmadan Trendyol ve Hepsiburada da satarım nasıl olsa diye malı topladılar, ya satamadılar yada rekabet edemediler ve aldıkları malları toptancıya iade etmeye çalıştılar. Bugün istoç a gidin toptancılar sizi görünce yüzünü ekşitecektir.

Kolay kolay hiç bir toptancı bir kaç bin TL lik alışveriş yapan müşteriye ilgi göstermez. Potansiyel müşteri olabilirsiniz ama karşı taraf bunu bilemez. Yüksek adetli ve peşin parayla almadığınız müddetçe toptancılardan fazla bir şey beklemeyin.
Bir de gidip görmeden almayın. Alırken de mutlaka aldığınız maldan anlayan birisi ile gidin. Elde kalmış, satılmayan, düşük kalite ürünleri size kakalarlar.
Zamanında ben bir el çantası aldım. Fiyat gayet ucuzdu. Ürün de iyi gibi duruyordu. İçine az bir şey koyduğunda bile askısı sökülüyordu.
O yüzden internetten sağdan soldan araştırarak bu işi yapamazsınız. Hele hele şöyle bir dönem de e-ticaret girilecek son işlerden kendiniz üretmediğiniz sürece.