henüz yeni katıldım r10'a, sanırım şanssızım ya da henüz satıcıları analiz etmeyi bilmiyorum kısa süreli deneyimim baya üzücü.
ilk alışverişim *********** çıktı siteden banlandı diğer 2 alışverişimde ise bahsedilen hizmet asla söylendiği kalitede verilmedi. bunun yanı sıra her gün açılan onlarca şikayet konusu..
sadece eski kullanıcıların bu konu hakkındaki görüşlerini merak ettim, ilk kez bir hizmet alırken nelere dikkat ediyorsunuz öncelikle?
Açıkçası garip şeyler oluyor. Asla para etmeyen şeyleri işportacı gibi satmaya çalışanlar, bir dönem kazandırmış diye belli bir şeyi hala üst düzey pazarlayanlar, veremeyeceği hizmeti başkasına yaptırırım komisyon alırım diye almak için kırk takla atanlar, paranın ağaçta yetiştiğini sanıp yüzlerce bin liralık ticareti sakız satar gibi yapmaya çalışanlar, ukala ukala kendini bir halt sanan soru sorulduğunda zoruna giden zibidiler, kısaca her türlü küçük büyük dolandırıcılar epey çok. Site yönetimi elinden geleni yapıyor ve bununla birlikte ne yazık ki ülkemizde her konuda olduğu gibi burada da ahlak çöküntüsü arşa ulaşmış durumda, yönetim müdahalesi de bir yere kadardır insanlara ahlak katamazlar sonuçta.