galericiler zaten diyecek birşey yok onlara. millet olarak son 20 yılda çok değişime uğradık.
nasıl ?
bu ülkede en hassas en kırmızı çizgi dindir.
allah allah diyenler parseyi götürdü. e bunu gören millet imam os**rsa cemaat s*çarmış mantığıyla bende yaparım dedi.
elhamdulillah müslümanım. ama yolda biriyle karşılaştığımda ya da yeni biriyle tanıştığımda ''Selamun aleyküm'' ''çok şükür'' ''elhamdulillah'' gibi kelimeleri elimden geldiğince kullanmamaya özen gösteriyorum beni de allah allah diyip parseyi götürenlerden sanmasınlar diye.
dinimi gizlice kendi içimde yaşıyorum. camiye gitmiyorum. sohbetlere gitmiyorum. eskiden yaptığım şeylerdi bunlar oysa. allah sonumuzu hayır etsin.
benim ekstra kırtasiyem var. kırtasiyenin yanında züccaciye var.
züccaciye 5 vakit namazında kuranını okur. dilinden allah kelimesini düşürmez.
oyuncak grubunda çakışıyoruz. yani o da satıyor bende.
aynı ürünü ben de 10 liraya alıyorum o da 10 liraya alıyor. ben 30 lira etiket vuruyorum o 45 lira etiket vuruyor.
ben kırtasiyedeki köpeğimizi seven minik çocuklara küçük hediyeler veriyorum.
askıda kitap uygulamasıyla ücretsiz kitap alıp okuyup özetini çıkarıp getiren çocuklara hediyeler veriyorum. onun insanlığa ya da millete gram faydası yok.
şimdi allah aşkına o mu daha sevapkar ben mi ?
o yuzden din perdesi arkasına saklanıp iktidar yanlısı insanlarla ticaret yapmaktan uzak durmanızı tavsiye ederim.
(işini helaliyle yapan iktidar yanlısı kardeşlerimi tenzih ederim)