Bunu topluma ya da ahlak çerçevesine dayatılmasını doğru bulmuyorum. Devletin keyfince çıkardığı yasalar kimseyi bağlamaz. Bu Türkiye'ye özgün bir şey değil. Bu politika nerede güdülürse güdülsün aynı sonucu verir. Dışarda bir gece geçirelim desen min. 500-1000 le dönüyorsun. Bunu hayatın kendinizce ilgi alanınıza göre ölçün biçin. Tabi bir yol bulacaklar. Sizde olsaydı siz farklı mı davranacaktınız?
NOT: Ev sahibi ya da araç sahibi değilim.
Fethiye çarşıda babamin 3 tane dükkanı var sadece ondan bahsedeyim karşımızdaki bizden küçük dükkan sahibi 2O bin istiyor bizimki lüks olduğu halde 4000 TL den 5600 yaptık kiracı değiştiği halde diğer mulklerde ayni ben 1.100 olan aracı 1500 e koymam yani aynisini yapmazdim zaten oluculer ve sıkışmış insanlari bulup al sat yapmayanlar bu devirde para kazanıyorum demesn 1500 e satsa 1600 e alamayacak yada alacagi arabada ayni sekil olacak ya Allah aşkına sırf merkezde diye 50 yıllık ev 60 milyon TL ye satıldı yatırımlık diyo abi yatirlik olur bu saatten sonra gidişat kötü gerçi kur etkiside var ama bayide 1100 yahu