Ufuk Gedik adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ekmek olmuş 7,5 lira hâla hosting firmaları zam yaptı diye tartışılıyor. Kimse maliyetlerin farkında değil, herkes kendini "sadece dolara" endekslemiş. Bundan üç sene önce dolar kuru fiyatları belirlemede rol oynarken, şu an her altı ayda bir artan asgari ücret, enerji ve telekom maliyetleri, lisans maliyetleri ve en önemlisi ülkede ki %175 enflasyon rol oynuyor.

Bir hosting firmasında kalifiyeli bir teknik destek personelinin aylık işverene maliyetini bilen var mı?
Bir hosting firmasında hacime göre kaç personel çalıştığını bilen var mı?

Birisi de demişki böyle zam yaparlarsa müşteri kalmaz. Kalır arkadaşım, kalır. Ben 1 Temmuz'da zam yaptım ve yaparken çekimser davrandım, bizim zammın üstüne dolar 7 lira koydu, daha da koyacak, telekom hat/port ücretlerini x2 yaptı. Şimdi de kapıda elektrik zammını bekliyoruz %92 diye dedikodu var. Bir ay sonra tekrar zam yapacağım, tekrar çekimserlik mi? Asla.

Böyle devam arkadaşlar.Siz tartışa durun. Bence ucuza hizmet arayan one man company tarzı akşam asıl işinden yada okulundan eve gelince ticketlara bakan tahterevallihostingden felan hizmet alsın.

haklı söze ne denir hocam