MrGokturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ana sayfada "Neden İnurdemirel?" bölümünde ki "Seo Hizmetleri, Web Tasarım, Dijital Pazarlama" ve "Daha fazla bilgi al" butonuna tıklayınca ana sayfaya yolluyor; aynı şekilde o bölümün yan tarafında ki kutucuklarda ilk kutuda ünlem bitişik, sonra ki kutu da bitişik değil, sonra ki kutuda ise bitişik ve alt paragrafa kaymış;

Ana sayfa'nın ilk bölümü çok hoş lâkin "Markanızın gelecekteki hikayesini birlikte yazalım" bölümü menüye çok yakın değil mi, ilk bakışta kafa karıştırıyor gibi;

Yine aynı şekilde, bir alt bölümde ki "Sıralama Artışı ile Rakiplerinizi Geride Bırakın." ve "Peki Neden En Çok Biz Tercih Ediliyoruz ?" bölümleri arasında ki yerin yüksekliği çok kısa gibi, bir kutu içinde "Hızlı Teslimat ve Profesyonel Kalıcı Çalışmalar ile Sitenize Yükselme Odaklı Çözümler Sunuyoruz" yerine daha geniş ve görseller bulunan bir bölüm olsa daha çok göze hitap edebilir.

Ana sayfa ki çoğu bilgilendirme bölümü bu tarz uzaklık ve yakınlığı arasında ki mesafeler çok yakın, simetrik değil buna bir el atabilirsiniz hocam. Yine aynı şekilde "Bizim İçin Mutlu Müşterilerimiz Neler Söyledi ?" ve "Blog" bölümleri de dahil arasında ki bölümü ayıran bir şey yok renk ile bu sağlanabilir, direkt bir geçiş var ve şahsi olarak gözüme hoş görünmedi.

Ve son olarak da şunları eklemek istiyorum, renk paleti hoş gibi ancak renk paleti hep değişiyor gibi yine daha minimal sayıda renk kullanırsanız daha profesyonel bir iş çıkar gibi. Sayfada ki bazı başlıkların altında ki renkli çizgilerde yine aynı şekilde düzenli değil bence, yani rastgele serpiştirilmiş gibi, örneğin "Sıralama Artışı ile Rakiplerinizi Geride Bırakın." bölümünde var, onun altında ki bölümde yok, onun bir altında ki bölümde var ve devamında kullanılmamış.

Onun dışında sitenizi kullandığım için biliyorum; kullanışlı ve minimal, mobil uyumluluk olması çok iyi lâkin mobilde "müşteri panel" kısmı yok, mobilden müşteri paneline girmeye çalışırken sürekli sitenize panel.inurdemirel.com adresinden ulaşıyorum bunu da çözerseniz iyi olur
Değerli görüşünüzü vakit ayırıp buraya yorum olarak ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz önerileri ve görüşleri not olarak aldık. Sizlerle büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz... Saygılarımızla.