Bu tarz seylere chat gpt cok iyi cevao veriyor. Kodunuzu yapistirin ve derdinizi yazin.
Dayanamadım sordum:
Durumunuzun çözümü için kullandığınız kodda başka bir hata olabilir. Sorunu anlamak için birkaç ek adımı takip edebiliriz:
- Botunuzun izinleri: Emin olun, botunuzun hedef grubunuza mesaj gönderme izni olduğundan emin olun. Bazen, botlar yalnızca metin tabanlı mesajlar gönderebilir ve diğer içerik türleri için izinleri düzgün ayarlanmamış olabilir.
- Botunuzun ve Telegram API sürümünüzün güncelliği: Kullandığınız node-telegram-bot-api sürümü, botunuzun Telegram API'si ile uyumlu olmalıdır. Güncel bir sürüm kullandığınızdan emin olun.
- Mesaj nesnesi içeriğini kontrol edin: Kodunuzdaki msg nesnesinin içeriğini kontrol edin ve gömülü bağlantıların doğru bir şekilde yer aldığından emin olun. Gömülü bağlantıların msg.entities özelliği altında olması gerektiğini unutmayın.
- Yazdığınız mesajların biçimini inceleyin: Göndermeye çalıştığınız mesajların tam olarak neye benzediğini ve doğru formatta mı gönderildiğini kontrol edin. Belki bir biçimlendirme hatası nedeniyle beklediğiniz sonucu elde edemiyorsunuz.
Eğer bu adımları takip edip sorununuzun hala çözülmediğini düşünüyorsanız, lütfen kodunuzdaki tüm içeriği ve Telegram botunuzun API versiyonunu gözden geçirerek bana gönderin. Size daha fazla yardımcı olmaya çalışacağım.