limonmedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun. güzel bir fikir. türkiye'de xml işini iyi yapan birine pek denk gelmedim. en başta ben de stoksuz satış ile başlamıştım eticarete. hem de sizin istediğiniz kategorideyim.

kargoları siz hazırlamıyorsunuz ve hatalı çok kargolama oluyor, kargolama hızı sizin elinizde değil, sürekli stok hatası oluyor ve sipariş iptallerine gitmek zorunda bırakılıyorsunuz. xml ile işten çıkmayın derim özet olarak. xml ile şimdi bir deneyin, sitenizi yapın, instagram hesabınızı oluşturun vs. ben trendyol mağazamda bile denedim xml ve tam facia oldu. dükkanınız varsa az az da olsa bir taraftan stoklu deneyin tabii sermayeniz ölçüsünce. xml en fazla ek gelir yaratabilecek bir sistem.

xml'i birçok firma ile denedim. buradan firma isimlerini yazarsam karalama gibi olabilir ama hangi firmalarla çalışmamanız gerektiğini özelden iletişime geçerseniz iletebilirim ayrıca az miktarda alabileceğiniz bazı toptan ürünler konusunda da yardımcı olabilirim. iyi çalışmalar.
Açıkçası drop yapmayı düşünüyordum ben de araştırma yapıyorum nere ile çalışır nere ile çalışılmaz aydınlatır isen güzel olur hocam aslın da