Dostum öncelikle bu güzel bir başlangıç seni bundan dolayı kutlarım;

İlk olarak kesinlikle istemen gerekiyor. Başarmayı istemen gerekiyor. Sonrasında bölümü belirlemen gerekiyor, hedefin o olacak 1 sene sonrasında o hedefini başaracaksın.

Youtube'da binlerce video var, inan bugün başlasan çalışmaya 1 seneye derece yapacak duruma gelirsin.

Naçizane tavsiyelerim TYT olarak;

Türkçe adına: Konu çalışması yapmanı gerektirecek bir durum yok, kitap okuma alışkanlığın varsa sana harika şeyler kazandırır. Eğer yok ise ayda 1-2 kitap bitirsen bile artık soruları okuduğun zaman daha çok anladığını hissedeceksin. Dil bilgisini 1 haftada bile halledebilirsin büyütecek bir şey yok ama soru çeşitliliği görmen gerekiyor ve mutlaka günlük 1 tane paragraf denemesi çözmelisin. Bir süreden sonra fark edeceksin ki netlerin hep +30.

Matematik Adına: Matematik temelin yoksa, başlangıç düzeyi kitaplar var pmden bilgi verebilirim 20 soru zaten bu temel matematikten çıkıyor. Geri kalan ise problemler ve geometri. Bu ilk etabı hallettikten sonra problemler çözmeye başlamalısın. İnan bir süreden sonra çok zevk alacaksın.

Sosyal Adına: Din kültürü ve felsefeyi, biraz genel kültür biraz da o çözdüğün paragraf denemeleriyle halledeceğine inanıyorum. Tarih ve Coğrafyada ise "Benim Hocam" kanalı var biraz ayrıntı veriyor. Ama ben bu kanal sayesinde ikisinde de sınavda yanlış yapmadım.

Fen Adına: Biyoloji için Selin Hoca
Kimya için Kimya Adası
Fizik için VIP Fizik

kanalını takip edebilirsin.

Ayt olarak ise bunları gerçekleştirdikten sonra dilediğin zaman yazabilirsin.
Şimdiden iyi çalışmalar