Çok merak ettiğim bir şey var. 3 gündür aynı tarzda şeyler görüyorum aynı arkadaşımız mı bilmiyorum da, işte güle güle güzel.net , güzel neti bırakıyorum yeni bir yer tavsiye eder misiniz gibi.
Büyük bir platformdayız. Bu şekilde isim vererek başlık açmak, firmanın bir suçu yokken onları cezalandırmak gibi bir şey mi? Çünkü herkes bu işin içinde olan ya da olmayanlar görmekte.

Ad*das marka ayakkabı 4000TL olmuş ayakkabılar bundan sonra pazardan alacağım da yazmayın mesela. Yada yediğinizi peyniri değiştirirseniz de yazmayın. Bunlar tercihtir.
Ben güzel hosting ile çalışıyorum. Başka yerlerde de hizmeti daha ucuz bulabileceğimi biliyorum. Lakin yıllardır onlarlayım ve kalitelerinden oldukça memnunum. Bu bence şaşmaz. Bu tercihtir.
Lakin yıllardır çalıştığım için bir tercih. Bırakın daha yeni bu sektorde olan denemek isteyen arkadaşlar sizlerden etkilenmesinler, firmayı bu şekilde gösterecek başlıklar bence açmayın zaten mantıksız.

He yeni anlaştığınız yeri övmek istiyorsanız, Elveda eski firmam hoşgeldin X diyin? Neden devamlı böyle şeyler görüyorum anlamadım. Bu sadece bu sektör için geçerli değil, her sektörde bu şekilde olmamalı.
T*rkcell de kullanan var hat oılarak b*mcell de kullanan var. b*mcell eminim daha ucuzdur. Ama kullananlar var değil mi ? Zam geldiğinde istememek sizin tercihinizdir. Firmanın bir hatası bulunmuyor ki daha önce başka konularda da firma bu konuyla ilgili bir açıklama yaptı. hala üzerine gidiyorsunuz. Bence hoş değil. tamamen benim fikrimdir.

Ayrıca, 2019 hosting fiyatları ile vb karşılaştırma yaparken biri de şuraya 2019 da 75KRŞ olan ekmeğin şimdilerde (ki gramajı aynı mı azalmış mı hadi ona bakmayın da) 7.5TL olduğunu da yazıverseydi.