Herkese İyi Geceler Dilerim,
Yaklaşık 2-3 Yıl önce Forumdan tanıştığım Ahmet abi sayesinde gibirnet'e geçiş yapmıştım. Kendisi bana çok yardımcı olmuştu. Fakat ilerleyen süreçlerde hız yavaşlaması olsun ping sorunları olsun sürekli sorunlarla uğraşmaya başladım. Sürekli hız sorunları yaşıyordum canlı desteğe ne kadar yazsam da hiçbir sorun çözülmüyordu. Anlık hız sorunları ve bağlantı kopmaları yaşıyorduk. Ama fiyatı ucuz olduğu için yapacak bir şey yok kullanalım diye diye 2-3 yılı devirmiştik. Son gelen zamlardan sonra comnet ve millenicom arasında gidip geldim. Ama Türk telekom alt yapısı olduğu için sürekli aynı sorunlarla uğraşmaya devam edecektik ve aynı şeyleri en baştan yaşayacaktık. Bu yüzden Turkcell Superonline'a bir göz atayım dedim ve fiber internetin 240₺-300₺ arasında olduğunu gördüm. indirme ve Yükleme hızları 100-500mbps/20mbps şeklindeydi. 2-3 gün düşünürken gibirnet'e asla ulaşamıyorduk 2-3 boyunca aradık canlı desteğe yazdık ama nafileydi. En son artık canıma tak etti dün turkcelli arayıp başvurumu yaptım ve kuruluma bugün 14:00'da geldiler 30dk içinde kurulum yapıldı. Hız değerleri şu anlık iyi umarım böyle olmaya devam eder. (En sonunda gibirnet'e ulaşıp abonelik iptal dilekçesi aldım ve gönderdim umarım iptal ederler

)
Gibirnet Hız Sonuçları (240₺) : son 1 haftadır yaptığım testlerde 30mbps'in üstünü görmüyordu. Bu sonuç beni şaşırttı.
Turkcell Superonline Hız Sonuçları (260₺):