dostlar selam

bir kaç haftalığına Türkiye'ye gelmiştim, bir kaç gün içinde kısmetse tekrar yurtdışına dönüyorum.

Dün hastaneden çıktım ve avmye eşimle cocugumu almaya gidiyordum. 2 şeritli bir yola yan yol bağlantısından girdim, yan yol bağlantısıyla kısa süreliğine 3 şeride çıktı yol, tekrar 2 şeride düşmeye yakın 2. şeride dahil olmaya çalıştım, arkadaki araç bilinçli bir şekilde beni taciz etti, sıfıra sıfır yanaştı ve bariyerlere itmeye çalıştı bana yol vermemek için, elimi çıkarıp müsade istedim, bu defa arabaya sürttü.

Neyse durdum, o da yanımda durdu, camı açtım napıyorsun falan filan, emniyet şeridinden gidiyorsun kimsin sen falan aptal saptal konuştu. Buraya kadar hiç bir saygısızlıgım, tahrik etmem yok bu arada. Nazik bir şekilde bak kardeşim burası emniyet şeridi değil, yan yol bağlantısı dedim, (Ayrıca öyle emniyet şeridi mi olur ne içmişse) 3 kişiler, ne oldukları belli değil, ama ruh hastası oldukları belli, olay büyümesin sakinleşsinler diye de yanımdaki ilaçları da gösterdim, hastaneden geliyorum, zaten derdim var, uğraşma hadi yolumuza gidelim falan filan, banane agızları yaptı, ben de sananeyse bak işine o zaman trafik kurallarını ögren gittiğin yoldan haberin yok dedim kapattım camı girdim şeride devam ettim.

Vatandaş agresif bir şekilde geldi önüme geçti ve durdu, 3 kişi indi arabadan, hemen kapıları kitledim telefonu aldım elime, adamsan çık lan arabadan lan, erkek misin faan filan diye bağırdılar. 155 çevirdim, bekleyin siz çagırıyorum polisi dedim, öyle deyince dagıldılar. Polis plakayı aldı yeri konumu felan, o arada araç önümde ilerliyor, uzaklaşmıyor benden, bir mevzu olacak diye de belirtiyorum polise, sen istikametinde git sorun yok anons geçtim arkadaşlara dedi ama, bir şey yaptılar mı bilmiyorum.

Sizce birşey yapılmış mıdır? Çünkü bu magandaların daha kötü bir günlerindeki durum taşla sopayla cam çerçeve indirmeleri, yaralama veya cinayete kadar gider. Ruh hastası çünkü bunlar. Umarım polis gerekli trafik cezasını vermiştir.

Ben hayatımda ilk defa böyle birşey yaşadım. O an korktum mu? Açıkcası korktum! Kendim için değil, zaten görüyoruz pamuk ipliğinde herkesin hayatı, korkunun ecele faydası yok ancak kızımın yanına gidememek aklıma geldi. Ondan çok korktum işte! Abartıyorsun diyebilirsiniz, ancak ben değil, zaman zaman bu magandalar abartıyor bu şekilde kaç tane adam öldürme yaralama oldu.

Olaydan çıkardıgım ders mi?

İyi ki dedim, iyi ki... iyi ki.. gerisini polemik çıkarmamak adına yazmıyorum, neye niçin iyiki dediğimi beni tanıyan bilenler anladı zaten...

Okudugunuz için teşekkürler