MimariuS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam çok özür dileyerek söylemeliyim ki sizde ki sorun vizyon meselesi. Bugün seçtiğiniz ihtiyacıma yetecek kadarını kazanma durumu beni bu şekilde düşünmeye itti. Kesinlikle bunu hakaret veya dar görüşlü olduğunuz anlamında söylemiyorum. Sadece tembelliğinize kılıf uyduruyorsunuz.

Şu an kazandıgınız parayı hayatta kalmak için harcıyor gibisiniz yaşamak için değil. Zira yaşamanın sınırı yok ve bu maddi durumla paralel şekilde ilerler. Farklı ülkeler gezmek, sivil toplum kuruluşlarında yer almak, insanların hayatlarına dokumabilmek gibi uçsuz bucaksız bir çeşitlilik var yaşam içinde. Bence olaya biraz böyle bakın.

Kendinize hedefler belirleyin. Kesinlikle spor yapın. Çevrenizi ya değiştirin ya da çok samimi olduğunuz arkadaşlarınızdan bir süre uzaklaşın.

Benim size nacizane tavsiyem bu. Kendinize zaman ayırın lütfen
Evet hocam çok haklısınız Estağfrullah dedikleriniz tamami ile doğru. İhtiyacım dediğim kısım söylediğiniz gibi beni sadece zor durumda bırakmayacak başkasına muhtaç etmeyecek kadar… kısaca hayatta kalacak kadar bir durum. Asıl ihtiyaç gerçek yaşam