merhaba sayın @AprilSoft; bu arkadaşalra gece satın alırken metin 2 için alındığını belirleterek alındı ve bize bu makineyi kendileri sipariş ettirdi burada bir ton uydurmalar yapıyolar yok öyle böyle bakın.

Gece biz sunucuyu aldık. 5 dakika sonra bir daha bağlanamadık destek talebi açtık vesayre bize hiç bir şekilde dönüş yapmadılar gece 3de bizde dedik heralde çalışmıyorlar bekledik 5 e kadar server düzelmedi siteye girmiyor vesayre sonra bu arkadaşlar bize öğlene kadar yine yazmamışlar ve yalan söylüyorlar site açık değil diye o sırada biz sitedeyiz canlı destekten kendilerine yazıyoruz o sırada hayla bizi geçiştirmeye çalışıp yakında düzelir öyle olur böyle olur diye sürekli bir erteleme biz kendilerine sert çıkınca bizi banladılar. daha sonra bu tarz hareketlere devam edince aynı sekilde wp üzerinden kendilerinle sert konuştuk hiç bir hakeret ve küfür olmadan tabiki

Ben bir müşteriyim : Gece sunucu almışım ve sunucu 5 dk sonra patlamış hiç bir şekilde bağlantı kuramamışım
öğlene kadar biz bu firmayı darlayana kadar cevap gelmemiş aksam olmuş sunucu değişimleri vesayre gene çözüm olmamış şikayet konusu açana kadar bizim talebimizi işleme alıp gene cevap verilemmiş bu arkadaşlar bizden susup oturmamızı bekliyor

Basit bir serveri 1 günde stabil hale getirmeyip insanların hakkını yiyor ve üstü örtülüyor ben bir müşteri olarak hakkımı aramakla yükümlüyüm ve hizmet veren düzgün hizmet vermekle yükümlü ve zorunludur.Eğerki düzgün hizmet vermiyorsa bu işi bırakmalıdır.

Bunun yanı sıra @buyukweb; firmasıyla bir yandan iletişime geçtik sorunumuzu anlattık dedik ki bakın böyle böyle biz problem yaşadık sizdede yaşarmıyız kavgamızı baştan edelim. yaşamayacağımızın garantisini verdiler.

Ve aynı özelliklerde bir paket aldık ve o kadar seri ve sıkıntısız ki firma takır takır kurulumu yaptı herşeyi hazırladı bir kez bile kopmadı.

Donmalar yok internet hızı 10 mb değil serverde bir klasore bile tıkladığında 2 dk sonra açılmıyor.

Bunlar burada yok çekirdek yok cpu gpu anlatıyorlar ama boş.Konuyu açmasaydıkda hiç bir şekilde bize dönmeyeceklerdi.

Bunun YANI SIRA GECE 3 DE ÇALIŞMAYAN FİRMA GECE 05.19 DA BANA WHATSAPPDAN MESAJ ATMIŞ ?

SORUNUM VARKEN VERDIKLERI SUNUCU 5DK SONRA PATLIYOR TICKET ACIYORUZ CANLI DESTEKTEN YAZIYORUZ KİMSE SALLAMIYOR AMA NEDENSE ŞİKAYET konusu açıldıktan sonra bize gece bile yazıyorlar

sayın @AprilSoft; bu konuyu açtıktan sonra ismini veremeyeceğim bir kaç arkadaş bana özelden yazdı.

Ve dedikleri şu bende sorun yaşadım ben kıyamadım şikayetimi geri aldım umarım sende peşini bırakmazsın. mesaj kayıtlarımıza bakabilirsiniz.

Ben bir müşteriyim karşı firma hiç bir şekilde hizmet veremiyor ve sunucuları berbat 1 gunumu çalmaktan başka birşey yapmadılar hep bahanelerden başka birşey yoktur sayın @AprilSoft; @buyukweb; firmasından dün itibari ile yeni sunucu aldım ve hiç bir problem de yaşamıyorum herşey takır takır herşey çok iyi aynı fiyat ve aynı özellik olmasına rağmen ekstra 2080 3080 li bir sunucu almadım yani.

Karşı firma agresif vesayre olduğumu söylemiş lütfen @buyukweb; izni ile kendisi konuya davet edilsin kendilerine en ufak bir sert ithamda bulunmuşmuyuz bulunmamışmıyız diye lütfen.

Bu karşı firmaya karşı sinirim ve kinimi hiç bir şekilde yenemiyorum. kendilerininde yönetimin uygun gördüğü cezayı almasını talep ediyorum