brkysnol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam Telif hakkı yasası tüm dünyada geçerli. Google bile direkt siliyor Amerika'da tabi ki daha sert olmalılar yoksa barınamazlar. Cloudflare güvenip ben gizliyim yaa diyemezsin çünkü bir gizlilik sağlamıyor özellikle DMCA konusunda. Yapılacak ilk şey asla bir Türk firması kullanmamak ve sitemap adresini sadece botlara açmak. DMCA tanımayacağım ben kaldırmakla uğraşamam diyorsanız, DMCA ignored eden bir offshore vps bulmanız gerekiyor. Cloudflare sadece DMCA şikayetini sunucu firmasına bildirmekle yükümlü sizin bilgilerinizi asla vermez bir Türk mahkemesine bu adresten de rahatlıkla şikayet edebiliyor telif hakkı sahibi olan kişiler.

https://abuse.cloudflare.com/dmca

Bu arada attığınız makalede Cloudflare bilgi vermemiş benim dediğimi yapmış sadece

evet hocam, attığım link savınızı destekleyen bir haber zaten. orada cloudflare daha sert davranıyor, daha çok müşterisini koruyor. ama sanki türkiye'de öyle değil.

zaten sağlam bir vps şirketi olmadan bu sektöre giren, özellikle türkiye'deki sunucuyla giren çok büyük risk alıyor. bu sektördekiler anonimlik için neler neler yapıyor, türkiye'den vps alıp girmek büyük cesaret.