Zaten sadece doner satarak is yapamazsin full kitchen calismasi lazim kebablardi mezelerdi corbasi salatasi menu genis olmali sen turkiyede doner kismini ogrenirsin ama full herseyi ogrenmen 3 seneni alir kardesim bu is ekip isi guzel ekip olacak yemekler kesinlikle lezzetli hygienic olacak guler yuzlu hizmet olacak ben sana yer olarak tavsiye edecegim yerler olur tabi ama burada uygulayacaklarin cok farkli seyler burada isler nasil yapilir cok daha farkli yani profosyonel destek alman lazim bolgeyi iyi bilmek lazim yoksa manhattanda gunde 2 milyon insanin yurudugu yerde dukkan kapatanda var 1. Lezzet 2 hizli guler yuzlu hizmet yani senin cashier musteriye what do you want demeyecek yazacak cok sey var oyle uc bes cumleye sigdiramam kardesim uzaktan gorundugu gibi degil dikkat edilmesi gereken cok sey var asci olman 3 seneyi bulur iyi bir ekip bulup ise baslayabilirsin burada en onemli sey classic turk kafa yapisini bir kere birakman lazim yoksa bosa kurek sallarsin oradaki aliskanliklarini oraya birakip buraya gelmeniz lazim yoksa para var onlar nasil yapiyorsa bende oyle yaparim diye yola cikiyorlar hatta bazilari kendilerini cok akilli amerikadakileri aptal saniyor ama sonra tipis tipis turkiyeye geri donuyorlar yani uzun lafin kisasi anlatacak cok sey var vakit lazim nezih ve guzel yerde nezih ve guzel yer icin guzel $ lazim fine dining degil fast food hizli service daha dogru secenek olur bu arada akrabalarini tanimiyorum ama sen yinede en fazla onlara dikkat et

mercian adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkür ederim aslında Amerika da Fast food çok tercih edilen yemek türü amacım dönerci açmak değil aslında tüm yemekleri benimseyecek bi Türk mutfağı açmak istiyorum ama aşçılık eğitimim yok sizce aşçılık eğitimi alıp mı bu işe girmeliyim Houston da akrabalarım falan var ondan Houston düşünmüştüm dükkan konusunda yardımcı olurlardı ama dediğim gibi nezih ve güzel bi yer açmak istiyorum ondan dolayı insanları da nezih ve güzel olmalı eyalet konusunu tekrar düşünebilirim