Houston un neresinde ? Houston da olabilir ama neresi ?? sadece turkler icin dusunmemek lazim isminide kesinlikle turkish yapabilirsiniz turk yemekleri abd de taninir bilinir sevilir ama benim tavsiyem mediterranean restaurant seklinde koyun Alan dahada genisliyor restaurant icin bolge cok cok onemli ornegin hispanic ispanyollarin bolgesinde is yapmaz veya cok fazla zencilerin yasadigi yerlerde veya cinlilerin oldugu bolgelerde is yapmaz Bolge yapisini bilip bilmeden yonlendirme yapilmaz... Houston guzel yer olmasina guzel ama bundan bir kac sene once cok iyi bir donerci vardi crisp doner miydi crispy donermiydi belki google veya halen internette bulunabilir kaldiki cok iyi doner yapiyorlardi belkide abd deki en iyi donercilerden birisiydi ama bir kac sene icinde ne olduysa ama yapamadilar kapattilar sebebini bilmiyorum ustasini taniyordum epey sohbet etmisligim vardir texasi ben sevmedim amerikanin yobazlarinin oldugu yer abd nin yobaz baskenti texastir bizde nasil geri kafalilar varsa oradakilerde en geri kafali toplumdur sakin trafficte veya birileriyle tartisma cesedinize bile 2 sarsor bosaltirlar

ben kendimde donerciyim ayni isleri yaptim cok ama cok kafa yorucu isler sana yurt disinda ozelliklede abd de isin puf noktasini soyleyim bu birinci kural... dukkani nasil artiysan ayni sekilde ayni lezzette devam ettirmen lazim eger lezzet degisirse senin isin bitti demektir bir daha musteri sana gelmez ilk izlenim ilk mennuniyet cok onemli yemeklerin lezzetleri cok onemli artik insanlar biliyor neyin ne oldugunu eskiden musterileri kandiriyorlardi ama isler degisti ... ben sahsen abd de onca yer varken gidip Houstona da acmazdim da neyse ornegin new york long island daha iyi olurdu veya daha baska yerler daha iyi geri donus saglardi ornegin new jersey de muhtesem yerler var zenginlerin yasadigi bolgelerin tam ortasi

yani ayni ise daha kaliteli geri donusler alirsin texas cöp bana gore

mesela yani bu isler arastirilmali bolge insanlari nasil bir tip bunu ogrenmek sart etrafinda ne tur restoranlar var yani gidip gozlemlemek lazim beyaz amerikali mi hispanic mi zenci mi ? Dikkat edilmesi gereken cok sey var abd oyle disardan gorundugu gibi de degil ucaktan iner inmez hemen olacak seyler degil yoksa cok paralar batirirsiniz yazacak cok sey var aklina takilan varsa sorabilirsin sana butun herseyi buraya tek tek yazamam bol sans .
teşekkür ederim aslında Amerika da Fast food çok tercih edilen yemek türü amacım dönerci açmak değil aslında tüm yemekleri benimseyecek bi Türk mutfağı açmak istiyorum ama aşçılık eğitimim yok sizce aşçılık eğitimi alıp mı bu işe girmeliyim Houston da akrabalarım falan var ondan Houston düşünmüştüm dükkan konusunda yardımcı olurlardı ama dediğim gibi nezih ve güzel bi yer açmak istiyorum ondan dolayı insanları da nezih ve güzel olmalı eyalet konusunu tekrar düşünebilirim