Gelistir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tasarımcı olmama para kazanmama farklı alanlardada hizmet vermeme rağmen tasarım bölümüne gittim 1. sene bitince bırakma kararı aldım hocaların muamelesi benim gittiğim bölümün konumu alanım ile saçma şekilde alakasızlığı hocaların grafik değil güzel sanatlar dersleri göstermesi gibi pek çok neden var a101de işe başlamak için okumayın aileniz istiyor diye üniversiteye gitmeyin gidip sorun yaşayınca ailenize şimd açıklamaktan daha zor olacak ama açıklayacaksınız buna ek olarak birde gereksiz masraf edeceksiniz.

Kyk da kalıcak arkadaşlar ise yurtlar 2 3 4 5 kişilik odalara kadar çıkıyor ailemden uzaklaşırım rahat ederim gibi düşünmeyin bütün günü sadece size ait olan bir yatakta geçirmek hiçte kolay olmuyor. istediğiniz an ders çalışamıyorsunuz uyku ve kalkış saatleriniz birbirini tutmuyor .
yemekler çoğu zaman normal standartlarda olsada sürekli masraf etmek zorunda kalıyorsunuz aileniz size para gönderse bile bambaşka bir boyut ben görmek için gideyim diyeniniz varsa sizin için mantıklı bir karar olmayabilir herkeze hayatında başarılar.
Bu mesaj da çok haklı bir mesaj olmuş mutlaka okuyunuz.