AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sanırım yüzde 90 bu durumdayız.

behicoguz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sonuna kadar katılıyorum özellikle geçen hafta dibine kadar hissettiğim durum sıcaktan dolayı beynimin eridiğini fark ettim resmen ne yeni bir proje ne kodlama hevesi hiç bir şey gelmiyor içimden birde evden çalışmaya geçtik duvarlarla konuşmaya başladım r10 olmasa herhalde durmadan sarı site takılırdım ahahsjfhsdkjfsdf
Vallahi düşünmek bile zor geliyor hocam.

emirhanx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet, eskiden kış aylarında sobanın yanına gittiğimizde nasıl mayışıp uyuyorsak aynı şey yaz aylarında da benzer durum da çok sıcak olduğu için insan da halsizlik oluyor ben 1 haftadır yapıcağım işi erteliyorum ya bu sebepten dolayı kış gelse de işlere odaklana bilsek
Kışa çözüm var hocam, kalın giyiniyorsunuz, çıkıyorsunuz dışarı oldu bitti bu yaza çare yok.

Mrslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yanlız değilsiniz hocam.

CivanDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o bende de var. Yaz ayları mutsuzlaştırıyor beni yeminle. Kışın ne güzel ya...
Normalde kış ayları depresyona daha yatkın oluyor insan derler ama bende de tam tersi
KeyCodE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam doğa da canlandığı için konsantrasyonu etkileyen çok etken oluyor ayrıca.
Çok güzel tespit hocam, gürültü kirliliği de artıyor hakikaten.
osenturk26 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kesinlikle haklısınız. Ben bu tür durumlarda daha çok geceleri çalışmaya başlıyorum en azından kayıp oranını azaltıyorum
Evet mantıklı hocam, ama düzeni bir şekilde sağlamak gerekiyorsa o da zor oluyor. Mesela erken kalkmanız gerekiyorsa gece de çalışırsanız tepe taklak oluyorsunuz.
BHE Digital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnan ne yatasım var ne kalkasım

kalkıyorum zaten sıcak oluyor pci açasım yok
Bilgisayarı açıyorum da normaldeki kadar başında olmuyorum. Bir de verimlilik olayı var hocam, akşama kadar başında dursak da bence aynı olmaz yaz ayları, zor