syst3mown3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Wp üzerinden iletişime geçti önce biraz garip konuşmakta bot gibi daha sonra vereceğim görevleri yapın sırasıyla günde 1k-5k civarında kazanç sahibi olacaksın dedi.
Verdiği gönderileri beğenip SS attım bana 50 50 iki defa ödeme yaptı
Yarın saat 11 de ulaşın sizi görev grubuna alacağım dedi görev grubuna aldı ve verdiği 3.gorevi tamamladım yine 50 TL bir ödeme aldım.

Geldim şimdi 4. Göreve asıl dolandırma burda başlıyor görevi tamamlamak için vereceğim ibana yatırım yapın yatırım yaptığınız miktar + bizim vereceğimiz komisyonlar hesabınıza aktarılacak dedi.

Gördüğünüz gibi başta 50 50 gibi miktarlar ile yem atıp büyük kazanç vaadi ile paranıza çökmektedirler

En sonunda engellediğini görebilirsiniz + 150 TL si bende kaldı 😘

10 yılldan fazla bir süre siber suç bilişim güvenlik alanlarında iş yapan biri karşısında başarısız oldu eğer gerçekten paraya ihtiyacı olan saf temiz bir kardeşimiz bunlara denk gelseydi muhtemelen mağdur durumda olacaktı.

Ek olarak gerçekten *********** olup olmaması konusunda emin değilim fakat tahminimce öyle görünüyor.150 TL kazanmak isteyenler PM gelirse olayı netleştirelim.
Olası bir şikayet durumunda "10 yıldan fazla bir süre siber suç bilişim güvenlik alanlarında" iş yapıyor olmanız sizi kurtarmayacaktır.
Durumun ciddiyetinin farkında bile değilsiniz. Birde hesabınıza gelen ödemenin faturasını kesmediyseniz, işin içinden çıkmanız zor olacaktır.