Yıllardır e ticaret ile uğraşıyorum,bu iş için çok emek verdim e ticaret gerçekten esnaflık gibi değil çok fazla ince detayı var yıllardır biriktirdiğim birikimleri satmaya karar verdim zamanında bir çok başarısızlıktan geçtim bırakmadım hiç kazanmadığım halde devam ettim ve şuan çok satanlar listesinde ürünlerim var hali hazırda hem kendi ürettiğim hem toptan aldığım ürünler, şuanda az ama pahalıdan sattığım bi ürünüm var sadece ona yönelmeye karar verdiğim için sürüm yapmak istemiyorum bu yüzden diğer çok satan ürünlerimin satışını durdurdum hem vakit kazanmak hem kafamın dağılmaması açısından tek ürüne odaklanıp sadece onu geliştirmek istiyorum eğitim sattığım kişilere vereceğim ürünlerin parasını bu ürünümü geliştirmek için kullanıcam normalde pek eğitim satma taraftarı değilim.
özellikle belirtlemek istiyorum ürün satmıyorum kullandığım programlarla hem keywods hem rate olarak detaylı analiz ettiğim satış garantili ürünlerin bilgilerini size vereceğim

ürün görselleri konusunda destek vericem

seo konusunda destek vericem

reklam konusunda destek vericem *reklama gereksiz maliyet diyecek kişiler hiç girişmesin*

ileriki zamanlarda organik satışlarınızın artması konusunda destek vericem
kısacası bilgi olarak her konuda destek vericem lakin armut piş ağzıma düş derseniz olmaz,ben size ne kadar bilgi versemde eğer bu süreçte çabanız olmazsa olmaz,,,ilk etapta çabanız gerekiyor daha sonra zaten organik satışlarla birşey yapmadan sadece satışlar gelicek kargoya vericeksiniz başka birşeye gerek kalmıycak duruma geliceksiniz ama önce emek.
SINIRLI SAYIDA Bİ SATIŞ OLUCAK çünkü ürün bulmak kolay bir iş değil elimde 3 adet çok satan ürün var yeni ürün bulucak vaktimde yok açıkcası şuan sadece 3 kişiye verilecek çok talep olursa belki ileride tekrar konu açarım.
OLUMLU TARAFLARINDAN BAHSETTİM OLUMSUZ TARAFLARINDAN BAHSEDEYİM

eğitim başlamadan ürünle ilgili bilgi vermeyeceğim boşuna sormayın.

para iadesi yapmıycam

ürünler için toptancı veya üreticiye ekstra para ödüyceksiniz ürünleri ben sağlamıycam.

mesleğim eğitim satmak değil whatsaptan gün içinde uygun olduğum vakitlerde yardımcı olucam ama 7 24 destek veremiycem malesef
sadece mağazası hazır ürün girişi yapmayı bilen az çok bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim