SMMpanelciniz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence tasarım iyi menülerde şık duruyor yani karşı tarafa iyi yansıyor daha nice güncellemelere daha iyilere doğru başarılarınızın devamı dilerim hocam.
Değerli görüşünüzü vakit ayırıp buraya yorum olarak ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz önerileri ve görüşleri not olarak aldık. Sizlerle büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz... Saygılarımızla.

Seo_Smyrna adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle hayırlı olsun. WEB sitenizin tasarımı güzel, sayfaları kullanışlı ve yormuyor. Zamanla içerikleri de geliştirmenizi tavsiye ederim.
Çekiliş için teşekkürler, katılıyorum.
Değerli görüşünüzü vakit ayırıp buraya yorum olarak ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İlettiğiniz önerileri ve görüşleri not olarak aldık. Sizlerle büyümeye ve gelişmeye devam ediyoruz... Saygılarımızla.

DomainBRO adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Site tasarimi çok güzel olmuş özellikle assa doğru kaydirirken site isminin renk değiştirmesi felan hoş geldi gözüme , konu tasarımın da ise ilk görsel şık fakat ikinci görsel deki renk boğucu onun rengini değiştirme şansınız varsa değiştirirseniz iyi olur alttada bir kaç görsel de daha var o renk benim içim isinmadi pek boğuk iyi çalışmalar.

yenerbeserr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oldukça modern ve güzel tasarım olmuş açıkçası etkileşimleri beğendim tema olarak daha çok koyu tema beğendiğim için alternatif olarak koyu tema seçeneği de hiç fena olmazdı diyebilirim koyu temalar ortaya çıktıktan sonra açıkcası açık renk temalar gözümü alıyor pek tercih edilmiyor gibi ^^